Osasuna
Fanka BB :)
Przytulam mocnoWg miesiączki 5+3. Owulacja była w 16dc. Wizytę mam w poniedziałek. Co za koszmar...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przytulam mocnoWg miesiączki 5+3. Owulacja była w 16dc. Wizytę mam w poniedziałek. Co za koszmar...
04kwietniaKiedy miałaś ostatnią miesiączkę ?
Na kiedy jesteś? Ja 6 lipcaUdało mi się umówić na badania prenatalne w innym mieście na NFZ![]()
Tulam… teraz trzeba sprawdzić czy to nie ektopowa ciąża….Mam wyniki, przyrost 40%....
25 czerwca- wtedy będzie 12+2.Na kiedy jesteś? Ja 6 lipcaprenatalne
Masz pracę fizyczna?Ja dziś za dużo wysiłku. Naganiałam się w robocie i jak wróciłam to lekko zabarwiona na różowo wydzielina z luteiny. Masakra i stres. Już się naczytałam że to nic poważnego może być i grzecznie leżę i odpoczywam.
Jak dobrze że jutro mam kontrolę u położnika i specjalisty w USG ciąży ( min. prenatalnego też) wierzę że się zna i konkretnie powie czy jest ok. Różnie bywa z tymi lekarzami.
Znalazłam dziś przychodnię na NFZ co jest wolny termin na najbliższy wtorek. Mam nadzieję że da skierowanie na te wszystkie badania żebym nie musiała Już chociaż za to płacić.