• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

reklama
Chyba przyjdzie mi pójść na prenatalne prywatnie, bo wszędzie gdzie dzwonię to nie mają miejsc🥴 ja jak byłam na wizycie to w 5+6 miałam pęcherzyk żółtkowy z echem zarodka
Ciekawe jak u nas z terminami. Jestes z większego miasta czy mniejszego?
Do poradni ginekologicznej dzwoniłam tydzień temu i bez problemu mi sie udało dostać na jutro ale własnie nie wiem jak to będzie dalej wygladalo bo nigdy nie korzystam z NFZ-u i znając życie terminy będą takie, że nie będzie ich wcale 🤣

Ciekawe jak u nas z terminami. Jestes z większego miasta czy mniejszego?
Do poradni ginekologicznej dzwoniłam tydzień temu i bez problemu mi sie udało dostać na jutro ale własnie nie wiem jak to będzie dalej wygladalo bo nigdy nie korzystam z NFZ-u i znając życie terminy będą takie, że nie będzie ich wcale 🤣
Jestem z dużego miasta i jest tutaj kilka poradni. Ogólnie do ginekologa chodzę prywatnie, ale chociaż z prenatalnych chciałam skorzystać na NFZ, ale chyba nie będzie mi to dane😅

Ja 5+3 i mam wrażenie że jestem „dopiero co” 🤣 serio nie idziesz na pobranie?! Jaka Ty masz cierpliwość kobieto!
Nie chce się stresować 🫩 Ale postanowiłam, że zrobię sobie szybszy termin do jakiegoś randomowego lekarza. Podjadę po pracy i zobaczę, czy będą mieć jakieś wolne terminy...
Cierpliwość to moje drugie imię 😜😜😜 mój 5latek tak mnie wyszkolił 😜😜😜

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry