Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ciekawe jak u nas z terminami. Jestes z większego miasta czy mniejszego?Chyba przyjdzie mi pójść na prenatalne prywatnie, bo wszędzie gdzie dzwonię to nie mają miejscja jak byłam na wizycie to w 5+6 miałam pęcherzyk żółtkowy z echem zarodka
Jestem z dużego miasta i jest tutaj kilka poradni. Ogólnie do ginekologa chodzę prywatnie, ale chociaż z prenatalnych chciałam skorzystać na NFZ, ale chyba nie będzie mi to daneCiekawe jak u nas z terminami. Jestes z większego miasta czy mniejszego?
Do poradni ginekologicznej dzwoniłam tydzień temu i bez problemu mi sie udało dostać na jutro ale własnie nie wiem jak to będzie dalej wygladalo bo nigdy nie korzystam z NFZ-u i znając życie terminy będą takie, że nie będzie ich wcale![]()
Kiedy miałaś ostatnią miesiączkę ?Jestem po wizycie
Widziałam kropeczkę!
Jest zarodek 6+2 termin z OM termin 10 styczeń.
Serduszko biło 120 uderzeń.
Nie chce się stresować Ale postanowiłam, że zrobię sobie szybszy termin do jakiegoś randomowego lekarza. Podjadę po pracy i zobaczę, czy będą mieć jakieś wolne terminy...Ja 5+3 i mam wrażenie że jestem „dopiero co”serio nie idziesz na pobranie?! Jaka Ty masz cierpliwość kobieto!
Wspaniale wieściBędzie widać![]()
Ja wlasnie wróciłam z wizyty ! Widziałam pęcherzyk !wszystko wygląda pięknie , ale na razie jest za malutki żeby go zmierzyć więc mam przyjść znowu w poniedziałek
![]()
A dzisiaj jest dopiero 4tydz 4 dzien![]()
Jestem taka szczęśliwa![]()
A jak to w ogóle jest. Potrzebowałaś skierowania? Czy mówiłaś tylko, że jestes w ciąży i potrzebujesz wykonać?Udało mi się umówić na badania prenatalne w innym mieście na NFZ![]()