Yolandelo
Fanka BB :)
Masz duży wachlarz objawów, biedna. Oby z czasem było lepiej i nie doszły jakieś noweDzień dobry, pół nocy nie przespane. Nie dość że śniły się głupoty to jeszcze obudził mnie w nocy głód i musiałam przetrzepać kuchnię w poszukiwaniu przekąski o 3 w nocy. W pierwszej ciąży miałam tak samo tylko późniejkawa przestała smakować i też boję się znowu mieć nadciśnienie więc żegnamy się z kawusia
W nocy też już lepiej śpię bo tak to miałam pobudek masę, tyle że tak jak spałam pod kocem i kołdrą tak teraz pod cienką kołdrą jest mi okropnie gorąco i budzę się upocona. No i temperatura nadgarstka w nocy cały czas podwyższona.
Głód mnie łapie ale z rana, budzę się z takim uciskiem w żołądku, że jak czegoś nie zjem to się boję, że padnę.
Tak, ja mam ale też nie wiem na ile to zawroty ciążowe, a na ile zawroty przez stres i odzywająca sie moja nerwice lękowa. Przykład z dzisiaj jak zaprowadzałam syna do żłobka to po wyjściu za drzwi do windy i w windzie lekko mi się w głowie kręciło. Wczoraj wieczorem też miałam taki epizod.Witam się i ja , zaczynają się mdłości ale na razie są do zniesienia ... bardziej jakby mi cos na żołądku leżało.
Mnie od kawy nie odrzuciło jeszcze ...
Choć zauważyłam że po niej nasilają mi się mdłości więc nie wiem czy nie zrezygnuje z czasem z niej
A macie dziewczyny zawroty głowy ?
Ja z tym się męczę. Czasami aż uciekam usiąść bo boję się że upadnę... i mam to ciąglejutro pierwsza wizyta
![]()
Ogólnie to jest tak, że rano mam chwile gdzie czuję się świetnie, a zaraz są delikatnie mdłości, odrzut od jedzenia jak idę do kuchni i wszystko mi śmierdzi. No i dzisiaj od 8 rozbolało mnie podbrzusze i plecy. Więc siedzę teraz i odpoczywam.