Blanca86
Fanka BB :)
I bóle i stres, ale dziś Pani Doktor powiedziała, że to normalne objawyW sensie bóle? Czy stres?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I bóle i stres, ale dziś Pani Doktor powiedziała, że to normalne objawyW sensie bóle? Czy stres?
9,6 mmJaką długość ma zarodek u Ciebie? U mnie miało 0,9 cm![]()
Ja też nie chciałam tak wcześnie bo wiadomo no to dopiero początek, ale niestety musiałam dla własnego dobra.Tak się zaczęłam stresować pracą, przestałam się wyrabiać przez senność i mdłości że poinformowałam dzisiaj swoją kierownik. Złapałam się że serce mi wali jakbym miała uciekać a muszę przystopować. Wiem że wcześnie przekazałam ale teraz jestem spokojniejsza![]()
Mnie od nabiału i słodyczy.Dziewczyny, czy też Was tak odrzuciło od kawy, mięsa?![]()
Świetnie wiadomościZobacz załącznik 1741814Mamy serduszkowg USG 7 tydzień ciąży więc wychodzi, że termin na 5 stycznia. Mam się już zapisywać na prenatalne bo długo się czeka+porobić pakiet badań. Kolejna wizyta 12 czerwca.