• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

reklama
Mnie odrzuciło od słodkiego, faza na kwaśne, ostre dania, warzywa z octem, jogurty i mleko. Na myśl o sałacie z śmietana, mizeria czy pomidorami z śmietaną już mi cieknie ślinka.
Co to przewidywań, czuję że będzie dziewczynka 😅 skoro lubi ostre to da nam popalić

Dziewczyny z każdym bólem brzucha mam czarne myśli w głowie. Siedzę sobie i np przez 20 min czuję taki okresowy ból, który się rozlewa na macice, czasem plecy, pachwiny. No i po jakiś właśnie 20/30 min mijaj i mam spokoj dłuższy czas. Mega mnie to stresuje. W pierwszej ciąży miałam takie bóle i to jeszcze gorsze ale już nie pamiętam jak to było. Pewnie też się tak stresowałam. Tylko wtedy już byłam po wizycie i był pęcherzyk, a teraz taka jedna wielka niewiadoma 😭
Czy wy też macie takie bóle?
Ja też mam takie bóle okresowe, zwłaszcza wieczorem. Myślę, że to normalne, bo macica się zaczyna rozciągać.

U mnie także sok pomarańczowy numer 1 no i o dziwo mięso… a i truskawki z jogurtem greckim.
Z kawą raz lepiej raz gorzej, ale nie smakuje tak jak kiedyś.

Generalnie jak zjem to mdli mnie paskudnie ale bez wymiotów…

Jak u siebie obstawiacie dziewczyny? Chłopiec 🫐czy 🍓dziewczynka ?
Ja już mam chłopca i zawsze marzyła mi się dziewczynka. Ale jestem pewna na 99%, że będzie drugi chłopak 💙 Tak moja intuicja mi podpowiada.
Ale oczywiście to nieważne, oby tylko zdrowe bylo💙🩷

reklama
Ja mam dwóch chłopców , i teraz czuję że będzie dziewczynka, ale czy się sprawdzi 🤔🤷‍♀️ co do jedzenia z chłopakami jak byłam w ciąży od razu odrzuciło mnie od mięsa . A tu jem wszystko . Mama przeogromny apetyt i brzuch juz jak w czwartym miesiącu w poprzednich
Jask myślicie? Na wyniki badań prenatalnych długo się czeka?
Stresuję się czy wszystko jest dobrze no i przy okazji płeć poznamy😊

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry