Eveline.eve
Fanka BB :)
@TutuTerror idziesz dzisiaj na betę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak, właśnie wróciłam z pobrania, ale nastrój miałam jakbym po wyrok śmierci szła...@TutuTerror idziesz dzisiaj na betę?
Dla mnie to kosmosto już prenatalne u Ciebie?zgubiłam się w liczeniu tygodni u Was
![]()
Ja 5+3 i mam wrażenie że jestem „dopiero co”Dla mnie to kosmosu mnie dziś dopiero 3+6
Całym sercem z Wami. I tak w głębi serduszka liczę że będzie cudTak, właśnie wróciłam z pobrania, ale nastrój miałam jakbym po wyrok śmierci szła...![]()
Ej ale Ty byłaś na wizycie w poniedziałek tak? I było już widać, dobrze kojarzę?Ja 5+3 i mam wrażenie że jestem „dopiero co”serio nie idziesz na pobranie?! Jaka Ty masz cierpliwość kobieto!
Ja 39Dlatego będę się umawiać po 23 czerwca. Ja mam 38 lat więc ryzyko jest większe![]()
Jestem z Tobą myślami.Tak, właśnie wróciłam z pobrania, ale nastrój miałam jakbym po wyrok śmierci szła...![]()
Będzie widaćEj ale Ty byłaś na wizycie w poniedziałek tak? I było już widać, dobrze kojarzę?
Bo ja cały czas się boję, że jutro nic nie zobaczę, a niby będzie 5+6
Będzie już! 5+6 to już przecherzyk i żółtkowy i zarodekEj ale Ty byłaś na wizycie w poniedziałek tak? I było już widać, dobrze kojarzę?
Bo ja cały czas się boję, że jutro nic nie zobaczę, a niby będzie 5+6