styczniowe marzenie
Początkująca w BB
Ja myślę żeby dodatkowo sobie zrobić te testy nifty proJask myślicie? Na wyniki badań prenatalnych długo się czeka?
Stresuję się czy wszystko jest dobrze no i przy okazji płeć poznamy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja myślę żeby dodatkowo sobie zrobić te testy nifty proJask myślicie? Na wyniki badań prenatalnych długo się czeka?
Ja mam chłopca, ale wtedy z kolei od niczego w zasadzie mnie nie odrzuciło, a teraz na jakieś mięso w sosie nie mogę patrzeć, kawa też ohydna, nawet po płatkach z mlekiem mi niedobrze, a wczorajszy dzień to już było apogeumJa mam dwóch chłopców , i teraz czuję że będzie dziewczynka, ale czy się sprawdzico do jedzenia z chłopakami jak byłam w ciąży od razu odrzuciło mnie od mięsa . A tu jem wszystko . Mama przeogromny apetyt i brzuch juz jak w czwartym miesiącu w poprzednich ciążach
![]()
to już prenatalne u Ciebie?Jask myślicie? Na wyniki badań prenatalnych długo się czeka?
Ja na prenatalne mogę się umawiać od 16 czerwcato już prenatalne u Ciebie?zgubiłam się w liczeniu tygodni u Was
![]()
A który tydzień u Ciebie? U mnie 7+0 było w piątek to pewnie też wtedy prenatalneJa na prenatalne mogę się umawiać od 16 czerwca
Tak tak, najlepiej chyba wycyrklować tak pośrodku, bo zbyt wcześnie też można wszystkiego nie zobaczyć.U mnie wczoraj wg USG 7 tydzień i dostałam skierowanie na prenatalne i już dziś mam dzwonić i umawiać. Prenatalne I trymestru robi się pomiędzy 11-13.6 dni tygodniem ciąży
Dlatego będę się umawiać po 23 czerwca. Ja mam 38 lat więc ryzyko jest większeTak tak, najlepiej chyba wycyrklować tak pośrodku, bo zbyt wcześnie też można wszystkiego nie zobaczyć.
Ja w pierwszej ciąży nie robiłam Pappa z krwi, na podstawie USG miałam obliczone te ryzyka, więc stwierdziłam, że nie robię, teraz już się zastanawiam, bo jednak stuknęla 30ka rok temu...