• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

reklama
Robiłaś w ogóle przyrosty czy należysz do cierpliwych 🤣

Nic nie robiłam, czekam cierpliwie na rozwój wydarzeń. Jestem dobrej mysli😀 A termin do lekarza będę robić dopiero po 28 maja, bo wcześniej nie zapisują do tej lekarki co bym chciala🫩 polski NFZ 😡 Obym się tylko tam dostała, bo bardzo ciężko z wolnymi miejscami u niej.

No i u mnie dopiero 3+4😜

Przy becie 5000 już raczej widać serduszko.
A pęcherzyk i pęcherzyk żółtkowy to widełki 1000-3500. Czy to ja mam jakies złe info?
Serduszko przy 10000
U mnie usg dzień po becie 19018.8 ml a zarodek tak przytulony do kosmówki że ledwo serduszko dało się namierzyć a tętna nie dało się zmierzyć bo każdy mój oddech chował zarodka.
Mam kontrolę pojutrze. Pewnie będzie widać więcej bo jutro zaczynam 8 tydzień. Poprzednie usg robiłam w 6.2 tyg ciąży (22 dpt)

Dzień dobry, pół nocy nie przespane. Nie dość że śniły się głupoty to jeszcze obudził mnie w nocy głód i musiałam przetrzepać kuchnię w poszukiwaniu przekąski o 3 w nocy. W pierwszej ciąży miałam tak samo tylko później 😴 kawa przestała smakować i też boję się znowu mieć nadciśnienie więc żegnamy się z kawusia

Witam się i ja , zaczynają się mdłości ale na razie są do zniesienia ... bardziej jakby mi cos na żołądku leżało. 🤢🤭

Mnie od kawy nie odrzuciło jeszcze ...
Choć zauważyłam że po niej nasilają mi się mdłości więc nie wiem czy nie zrezygnuje z czasem z niej 🫣
A macie dziewczyny zawroty głowy ?
Ja z tym się męczę. Czasami aż uciekam usiąść bo boję się że upadnę... i mam to ciągle 🫨 jutro pierwsza wizyta 🥰

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry