• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

reklama
Już się umówiłam, wizyta 25/05. Już jestem pogodzona ze stratą, zrobię jeszcze betę w środę i piątek. Po cichu liczę że zacznie już spadać i poronie jeszcze w maju, ale wiadomo nie zawsze dostaje się to czego się chce, tak więc dopuszczam też możliwość że będę miała najgorsze wakacje w życiu 😥
Tak mi przykro, choć nie mogę uwierzyć :( może jeszcze wszystko się zmieni w środę. Bardzo chcę wierzyć że jeszcze będzie dobrze u Was

Prosiłabym również mnie dopisać - widziałam póki co bijące serduszko w piątek na wizycie, termin na 01.01 ❤️
10-4 Ok GIF by Star Wars

Już się umówiłam, wizyta 25/05. Już jestem pogodzona ze stratą, zrobię jeszcze betę w środę i piątek. Po cichu liczę że zacznie już spadać i poronie jeszcze w maju, ale wiadomo nie zawsze dostaje się to czego się chce, tak więc dopuszczam też możliwość że będę miała najgorsze wakacje w życiu 😥
Może nie zawsze książkowo przyrasta, wierzę, że będzie wszystko dobrze i dzidzia będzie zdrowo rosła ❤️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry