Blanca86
Fanka BB :)
Rozumiem, czy masz możliwość skonsultowania tej sytuacji swoim Lekarzem?Tak, chodzę tylko do jednego
Tulam Cię.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Rozumiem, czy masz możliwość skonsultowania tej sytuacji swoim Lekarzem?Tak, chodzę tylko do jednego
Tak mi przykro, choć nie mogę uwierzyćJuż się umówiłam, wizyta 25/05. Już jestem pogodzona ze stratą, zrobię jeszcze betę w środę i piątek. Po cichu liczę że zacznie już spadać i poronie jeszcze w maju, ale wiadomo nie zawsze dostaje się to czego się chce, tak więc dopuszczam też możliwość że będę miała najgorsze wakacje w życiu![]()
Robiłaś w ogóle przyrosty czy należysz do cierpliwychJa w sumie zamykam miesiąc. U Was już pierwsze wizyty, a ja jeszcze daleko w tyle
Prosiłabym również mnie dopisać - widziałam póki co bijące serduszko w piątek na wizycie, termin na 01.01![]()
Dopiero za tydzieńRozumiem, czy masz możliwość skonsultowania tej sytuacji swoim Lekarzem?
Tulam Cię.
Może nie zawsze książkowo przyrasta, wierzę, że będzie wszystko dobrze i dzidzia będzie zdrowo rosłaJuż się umówiłam, wizyta 25/05. Już jestem pogodzona ze stratą, zrobię jeszcze betę w środę i piątek. Po cichu liczę że zacznie już spadać i poronie jeszcze w maju, ale wiadomo nie zawsze dostaje się to czego się chce, tak więc dopuszczam też możliwość że będę miała najgorsze wakacje w życiu![]()
Nie wiem, mi się takie cuda nie zdarzają i nastawiam się na najgorsze. Może się pozytywnie zaskoczęMoże nie zawsze książkowo przyrasta, wierzę, że będzie wszystko dobrze i dzidzia będzie zdrowo rosła![]()
Tego Ci bardzo życzę! Różne są historie naprawdę.Nie wiem, mi się takie cuda nie zdarzają i nastawiam się na najgorsze. Może się pozytywnie zaskoczę