• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

Dzisiaj dwie wizyty, jedna na 15:00, a druga na 18:35. Czy wy też się tak stresowałyście? Mam gule w gardle i żołądek mi zaraz wyskoczy góra 😭😭
Ja żyję tylko od wizyty do wizyty. Teraz najgorszy okres dla mnie bo na podobnym etapie w tamtym roku miałam poronienie zatrzymane. I strach czy znowu się to nie powtórzy😥 ale trzymamy kciuki i wszystko będzie dobrze z Twoją kruszynką♥️

reklama
Ja już o tej becie nawet nie myślę, zwłaszcza że dzisiaj wizyta to już chyba po wizycie bez sensu jeśli wszystko będzie ok 🫣 Ja was podziwiam bo dla mnie każde pójście na betę to jak pójście na skazanie 🤣 sama nie wiem czy bardziej się boję bety czy wizyty i lekarza

@TutuTerror jak się czujesz? Idziesz jeszcze jutro na betę?
Tak, ide jeszcze jutro i w poniedziałek na betę. Czuje się dobrze. Wzieło mnie już jakieś zobojętnienie, wczoraj wieczorem nawet nie chciało mi sie już płakać (wyłam dwa poprzednie wieczory). Dziś obudziłam się z lekkim bólem piersi i od wczoraj wróciły mi lekkie ciągnięcia w podbrzuszu. Zabawne jest to że gdybym nie robiła żadnej bety, teraz myślałabym, że ciąża rozwija się prawidlowo, piąty tydzień...pierwsze objawy...

Czat gpt zawsze uspokoi 🫣 wstyd się przyznać ale muszę z nim codziennie „omawiać” bo bym zwariowała z domysłów. Wiem, wiem… pogrzana jestem 😅 ale poprzednia ciąża 5 lat temu to ja nie miałam pojęcia ile może być informacji 😬

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry