Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Będzie dobrzeDzisiaj dwie wizyty, jedna na 15:00, a druga na 18:35. Czy wy też się tak stresowałyście? Mam gule w gardle i żołądek mi zaraz wyskoczy góra![]()
Dziękuję, choć powiem szczerze że mam jakieś takie złe przeczuciaBędzie dobrzetrzymam mocno kciuki
![]()
Daj znać!Ja nie wytrzymałam i pojechałamczekam teraz , mam nadzieję że około 10-11 będą juz wyniki .
![]()
Ja nie wytrzymałam i pojechałamczekam teraz , mam nadzieję że około 10-11 będą juz wyniki .
![]()
Mam pracę przy komputerze i fizyczną (po godzinach). Prywatnie nam 4.5 ha porzeczki i trochę sama musiałam dopilnować żeby przy tym dobrze zrobili (syn i kolega mi pomaga).Masz pracę fizyczna?
Tak, to normalne… stres jest zawsze, to moja kolejna ciąża a wciąż poziom zdenerwowania jest wysoki…trzymam kciuki aby wszystko było pięknie!Dzisiaj dwie wizyty, jedna na 15:00, a druga na 18:35. Czy wy też się tak stresowałyście? Mam gule w gardle i żołądek mi zaraz wyskoczy góra![]()
Powiedz mi proszę, miałaś jakieś objawy ?Ja żyję tylko od wizyty do wizyty. Teraz najgorszy okres dla mnie bo na podobnym etapie w tamtym roku miałam poronienie zatrzymane. I strach czy znowu się to nie powtórzyale trzymamy kciuki i wszystko będzie dobrze z Twoją kruszynką
![]()