Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
BiednaA ja mdłości straszne mam. Wczoraj od rana do 15 i później od 20 tak mnie złapało, że byłam pewna, że będę biegła do kibla no ale udało się wytrzymać.
Dzisiaj od rana to samo.
Czy tylko ja teraz mam taką długą przerwę z wizytąJa mam wizytę dopiero 5.06.
Bardzo współczuję. Pamiętam że mi w poprzednich ciążach herbaty z imbirem bardzo pomagały... moze sprobuj biedulo ...A ja mdłości straszne mam. Wczoraj od rana do 15 i później od 20 tak mnie złapało, że byłam pewna, że będę biegła do kibla no ale udało się wytrzymać.
Dzisiaj od rana to samo.
Czy tylko ja teraz mam taką długą przerwę z wizytąJa mam wizytę dopiero 5.06.
Właśnie lekarz mi mówił żebym parzyła sobie imbir. Ale też przepisał mi bonjeste tylko to jest mega drogie i boję się, że mnie to zamuli skoro to też ma działanie uspokajajace i trzeba brać jedną tabletkę rano. No i nie wymiotuję więc nie wiem czy to zadziała też na mdłości. Któraś z was kiedyś brała te leki? Macie jakieś doświadczenie?Bardzo współczuję. Pamiętam że mi w poprzednich ciążach herbaty z imbirem bardzo pomagały... moze sprobuj biedulo ...
Ja dzisiaj mialam produktywny dzien
Od samego rana bylismy ma działce , a następnie poszliśmy na spacer , bylismy na obiedzie , bylismy na lodach i gofrach, teraz wróciliśmy do domu i od tego chodzenia jestem znowu głodna![]()
![]()
Ja we wtorek na 8.00 rano. Idę na fundusz i zastanawiam się czy brać dokumenty z wizyty prywatnej? Mam tylko USG i rozpisane leki. Nie mam karty ciąży. Potrzebuję tylko skierowania na wszystkie badania.Kto ma w następnym tygodniu wizyty? Ja dopiero 1 czerwcamam nadzieję, że moja marmulka będzie dalej fikać i dorodnie rosnąć
Mi też ciągle chce się coś jeść ale jak wącham to mi apetyt mija i nie wiem co bym jadła. Narazie najlepsze są owoce i warzywa.Bardzo współczuję. Pamiętam że mi w poprzednich ciążach herbaty z imbirem bardzo pomagały... moze sprobuj biedulo ...
Ja dzisiaj mialam produktywny dzien
Od samego rana bylismy ma działce , a następnie poszliśmy na spacer , bylismy na obiedzie , bylismy na lodach i gofrach, teraz wróciliśmy do domu i od tego chodzenia jestem znowu głodna![]()
![]()
Nie znam tego leku.Właśnie lekarz mi mówił żebym parzyła sobie imbir. Ale też przepisał mi bonjeste tylko to jest mega drogie i boję się, że mnie to zamuli skoro to też ma działanie uspokajajace i trzeba brać jedną tabletkę rano. No i nie wymiotuję więc nie wiem czy to zadziała też na mdłości. Któraś z was kiedyś brała te leki? Macie jakieś doświadczenie?
Ja mam wrażenie że w ogóle jakoś objawy mi odpuściły. Już w głowie układam czarne scenariuszeA jeszcze od dwóch dni nie boli mnie brzuch. Wcześniej kul, ciągnął, pobolewał jak na okres. A teraz nic. Zaczęłam się trochę stresować. Czy wy też nie codziennie macie bóle brzucha? Nie pamiętam już jak miałam w 1 ciąży![]()
Ja tak mam. Raz boli raz nie. To nie jest wyznacznik . Objawy są skutkiem hormonów, które są wysokich parametrów. Nie wiadomo od czego one zależą w sumie. U mnie był bardzo wysoki przyrost bety i biorę duże dawki progesteronu, luteiny, heparyny i estradiolu.A jeszcze od dwóch dni nie boli mnie brzuch. Wcześniej kul, ciągnął, pobolewał jak na okres. A teraz nic. Zaczęłam się trochę stresować. Czy wy też nie codziennie macie bóle brzucha? Nie pamiętam już jak miałam w 1 ciąży![]()