• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

Właśnie kurde zdziwiłam się że lekarz mi kazał przyjść dopiero za 2 tyg, a ten na NFZ za 3tyg bo u niego wizytę mam 11.06.
Nigdy tak ze soba nie walczyłam jak teraz żeby się gdzieś nie zapisać wcześniej 🤭
Z synem na początku latałam właśnie co tydzień i dopiero jakoś od 9 tyg miałam wizyty co 3/4 tygodnie.
No wlasnie szok 🤯 ja Cię podziwiam 😂🥰 ale jak pójdziesz i zobaczysz to szok przeżyjesz z kropeczki w człowieka w dwa tygodnie 🥰😁

Dzień dobry dziewczyny !
Mialam seeeen ze dziecko to dziewczynka ! I wiem że sny tłumaczy się na odwrót, bo z chłopcami tez śniłam i tez za każdym razem mialam to w głowie ale z nimi śniło mi się że to chłopcy i proroczo byli 😎 oby ten sen również był proroczy 😂🥰

reklama
Ja mam 15.06. USG wykonywane przez… położną, ona ma sprawdzić czy jest ciąża, da mi skierowanie na labo i dopiero lekarz, w drugiej połowie czerwca. Ciekawe zwyczaje nie? ;)
Ja bym chyba bała się zaufać takiej położnej 🫣 znaczy ja wiem, że one są wykwalifikowane itp ale bałabym się, że nie mają takiego doświadczenia z USG itp jak lekarz. Nawet nie wiedziałam, że coś takiego ma wejść.

No wlasnie szok 🤯 ja Cię podziwiam 😂🥰 ale jak pójdziesz i zobaczysz to szok przeżyjesz z kropeczki w człowieka w dwa tygodnie 🥰😁

Dzień dobry dziewczyny !
Mialam seeeen ze dziecko to dziewczynka ! I wiem że sny tłumaczy się na odwrót, bo z chłopcami tez śniłam i tez za każdym razem mialam to w głowie ale z nimi śniło mi się że to chłopcy i proroczo byli 😎 oby ten sen również był proroczy 😂🥰
Mam nadzieję, że tak będzie i że warto czekać 🤣

Ok paczek i kawa dziecku nie smakują 😵‍💫🤢
Powiedz mi czy jak wymiotujesz to po tym czujesz ulgę i już nie masz mdłości? Czy jednak nadal Cię mdli?
Kurna ja znowu od rana mam mdłości mega ale ja akurat wymiotować nie mogę i nawet się nie da na zawołanie… i tak się męczę przez 3/4 dnia. Myślałam o tych lekach co dostałam na mdłości/wymioty ale one podobną strasznie zamulają a ja sobie nie mogę pozwolić na spanie przez większość dnia przy prawie 2-letnim dziecku 😵‍💫

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry