Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Daje suuuuperPo wizycie, maluszek większy niż wychodzi z OM więc bardzo cieszy. Serducho bije jak dzwon! Udało się że nawet mąż był na wizycie-to był jego pierwszy raz więc wielkie oczy jak zobaczył czym będzie robione USG. I tyle z dobrych wieści, absolutnie do pracy nie wrócę-zakaz. Wyniki niepokojące, skierowanie do kardiologa, diabetologa, zrobić krzywą jak najszybciej, Tsh za wysokie bo 2,5… długa była wizyta. Przekreślone szanse na poród naturalny i czeka mnie sylwester na porodówce bo będziemy ciąć 37/38 tydzień. Ale dzidziutek jest silny i zdrowy i większy! Mój wojownik. Matka zrobi wszystko by był zdrowy, wszelkie diety mi nie straszne
A badałaś bete ? Jeszcze jest wcześnie, zobacz ze ja w poniedziałek dopiero pęcherzyk zobaczyłam a tu na takim etapie z godziny na godzinę obraz usg moze się zmienićJa jestem po wizycie i niestety nic nie było jeszcze widaćpowinnam skończyć 5tc. Objawy mam. Kazał lekarz za tydzień się pokazać
![]()
Kurczę ja odebrałam wyniki i tsh to 3,15. Czat mówi że to jeszcze jest ok skoro Ft3 i FT4 jest w normie. Nie wiem co mam robić czy mam się z kimś konsultować szybciej czy poczekać spokojnie do przyszłego piątkuPo wizycie, maluszek większy niż wychodzi z OM więc bardzo cieszy. Serducho bije jak dzwon! Udało się że nawet mąż był na wizycie-to był jego pierwszy raz więc wielkie oczy jak zobaczył czym będzie robione USG. I tyle z dobrych wieści, absolutnie do pracy nie wrócę-zakaz. Wyniki niepokojące, skierowanie do kardiologa, diabetologa, zrobić krzywą jak najszybciej, Tsh za wysokie bo 2,5… długa była wizyta. Przekreślone szanse na poród naturalny i czeka mnie sylwester na porodówce bo będziemy ciąć 37/38 tydzień. Ale dzidziutek jest silny i zdrowy i większy! Mój wojownik. Matka zrobi wszystko by był zdrowy, wszelkie diety mi nie straszne
Nie martw się. Ja też byłam na wizycie 4+5 i nic nie było widać. To bardzo wcześnie jeszcze. Musimy uzbroić się w cierpliwośćJa jestem po wizycie i niestety nic nie było jeszcze widaćpowinnam skończyć 5tc. Objawy mam. Kazał lekarz za tydzień się pokazać
![]()
Tsh w ciąży może skakać, ale lepiej skontaktować się z lekarzem.Kurczę ja odebrałam wyniki i tsh to 3,15. Czat mówi że to jeszcze jest ok skoro Ft3 i FT4 jest w normie. Nie wiem co mam robić czy mam się z kimś konsultować szybciej czy poczekać spokojnie do przyszłego piątkuOczywiście zaczęłam panikować. W pierwszej ciąży miałam tsh 2,6 i nikt nic nie mówił, dopiero pod koniec dowiedziałam się że to trochę ponad normę od jednej położnej. No ale te ponad 3 mnie martwi…
Macie jakieś doświadczenie z takim tsh?
Przed ciążą te badania miałam ok..
Cieszę się, że maluszek ma się dobrze i serduszko bijePo wizycie, maluszek większy niż wychodzi z OM więc bardzo cieszy. Serducho bije jak dzwon! Udało się że nawet mąż był na wizycie-to był jego pierwszy raz więc wielkie oczy jak zobaczył czym będzie robione USG. I tyle z dobrych wieści, absolutnie do pracy nie wrócę-zakaz. Wyniki niepokojące, skierowanie do kardiologa, diabetologa, zrobić krzywą jak najszybciej, Tsh za wysokie bo 2,5… długa była wizyta. Przekreślone szanse na poród naturalny i czeka mnie sylwester na porodówce bo będziemy ciąć 37/38 tydzień. Ale dzidziutek jest silny i zdrowy i większy! Mój wojownik. Matka zrobi wszystko by był zdrowy, wszelkie diety mi nie straszne
Ale myślisz że mogę poczekać do przyszłego piątku? Kurde sama nie wiemTsh w ciąży może skakać, ale lepiej skontaktować się z lekarzem.
A taka ciekawostka: pierwszą ciąże prowadziłam za granicą, moje Tsh było na poziomie ok. 4 i to według norm było całkiem ok![]()
Tak, może skakać bo jest bardzo podobne do bhcg- tak mi dzisiaj tłumaczył lekarz ale już mu się nie podobał mój wynik Tsh 2,5 zwiększył mi eutyrox do 75Tsh w ciąży może skakać, ale lepiej skontaktować się z lekarzem.
A taka ciekawostka: pierwszą ciąże prowadziłam za granicą, moje Tsh było na poziomie ok. 4 i to według norm było całkiem ok![]()
Do piątku na spokojnie ale pewnie wolałby lekarz świeże wyniki, ja bym jeszcze zrobiła przed wizytąAle myślisz że mogę poczekać do przyszłego piątku? Kurde sama nie wiem
No właśnie ja nigdy nie miałam problemów z tarczycą, więc ten wynik teraz mnie trochę zaskoczył. Może faktycznie zrobię dla spokoju w przyszłym tygodniu.Tak, może skakać bo jest bardzo podobne do bhcg- tak mi dzisiaj tłumaczył lekarz ale już mu się nie podobał mój wynik Tsh 2,5 zwiększył mi eutyrox do 75