• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

reklama
Cześć dziewczyny 👋🏻

Zapraszam do przestrzeni dla ciężarnych z terminem na mroźny, ale jakże pełen wyjątkowy styczeń 2027⛄❄️

Ten wątek to nasza bezpieczna przystań, gdzie możemy dzielić się każdą radością, obawą, pierwszymi kopniakami i wszystkimi urokami ciąży. Niech to miejsce będzie pełne wsparcia, zrozumienia i dobrej energii 🧘🏻‍♀️

Nowo dołączające zapraszam do przedstawienia się, opowiedzenia swojej historii i pozostania z nami 🫶🏻

Przewidywany termin porodu (po wizycie serduszkowej dopisze serducho, a później zmienię jego kolor na zgodny z płcią malucha👶🏻):
04.01. @kataryna83
16.01. @Eveline.eve
17.01. @TutuTerror

Lista naszych terminów/wizyt:
21.05. @kataryna83 pierwsze USG

Życzę nam wszystkim spokojnych i nudnych 9 miesięcy, zakończonych najpiękniejszym noworocznym prezentem 🎆

Cześć,
Trzymam kciuki za wszystkie styczniowe Mamy! Jestem po jednym poronieniu samoistnym w 5t6d oraz biochemię. Mam też niedoczynność tarczycy. Obecnie 6t 3d. Wczoraj widziałam serduszko i moje 0.58 cm Cudu! Narazie wszystko jest ok i mimo mojej historii chcę się cieszyć tym wyjątkowym czasem! Pozdrawiam.

A ja dzisiaj odzyskałam siły 😁 wstalam przed 7 i narobiłam pierogów 😆 musze jeszcze jechac sprawy pozałatwiać i pozniej do końca dnia sie lenić 😜 ogolnie zarejestrowałam sie do lekarza u siebie w miejscowości i termin dopiero na 17.06 🫣 nie wiem czy tyle wytrzymam i nie pojde wczesniej prywatnie

Cześć,
Trzymam kciuki za wszystkie styczniowe Mamy! Jestem po jednym poronieniu samoistnym w 5t6d oraz biochemię. Mam też niedoczynność tarczycy. Obecnie 6t 3d. Wczoraj widziałam serduszko i moje 0.58 cm Cudu! Narazie wszystko jest ok i mimo mojej historii chcę się cieszyć tym wyjątkowym czasem! Pozdrawiam.
Trzymamy kciuki 🥰 na kiedy planowany termin?

Ja dzisiaj chyba mam najgorszy dzień jak do tej pory, zero energii. Nudności z głodu aż mnie rzuca 😵‍💫 najchętniej to bym ciągle mięso jadła. Mąż się śmieje że będzie syn 🤪

W każdym laboratorium sa podobne normy, co nie znaczy, ze jest prawidłowy. Tsh u kobiety powinno wynosić od 1.5 do 2.5 o ile sie nie mylę. Zrób sobie jeszcze ft 3, ft4 i atpo wtedy lekarz bedzie mial lepszy podgląd co dokladnie sie dzieje.
Okeeej , rozumiem , dlatego ja się tak ostatnio źle czuje , że nie mam siły , jeszcze mam ferrytynę strasznie niską bo zaledwie 15.7 gdzie norma do 291 ... czyli anemia się powoli wkrada ... spróbuję dodzwonić się dzisiaj do ginekologa , niech mi da skierowanie to jutro zrobiłabym następne wyniki ...

reklama
Jestem po. Dowiedziałam się tylko tyle, że jest plamienie ale serce bije. Masakryczną wizytą, ani informacji skąd to plami nie ani żadnych innych zaleceń. Taki urok cisz w takim wieku. To dostałam na do widzenia. W życiu nie widziałam tak archaicznego sprzętu do USG nie mówiąc o tym, że trzeba iść do innego gabinetu do innej doktor masakra. Ledwo co tam było widać.

Tak oto skończyła się moja przygoda z prowadzeniem ciąży państwowo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry