reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Taki ten nasz ZUS już jest i nic się nie poradzi :-) po prostu trzeba mieć wszystko w d.........:-) do takiego wniosku doszłam:-) hehe

Właśnie mamcie prosze ise nie przemęczać:-) :-)

a ja dziś na 18 do dentysty............;-(;-( az się boje bo wiem że masakra:-) zawsze tak mam jak ide że masakra:-) ehhh z tymi moimi ząbkami:-) mogły by być tansze trochę te implanty:-):-) zaraz wszystkie bym zrobiła:-) :-) hehe

reklama
No ja po wizycie,
dzieci sie poprzekrecaly, sa glowkami w dol. Wszystko w porzadku, ale ginekolog straszy mnie szpitalem (podobno kiedys blizniacze ciaze szly do szpitala od 28 tyg):szok: Znowu mnie molestowali, zeby pomoc mi dac do domu.
A ja wole miec balagan niz jakas obca babe w domu mijac:dull:
A co do plci to wiem, ze nic nie wiem:confused: Wyglada na to , ze to wcale nie takie pewne, ze to dwa chlopaki:confused2:
Nastepna kontrola w szpitalu 28 sierpnia...

Cześć Dziewczynki:-)

Ladina super ze wszystko ok z dziećmi.:tak: To chyba nie jest tak do końca z tym leżeniem w szpitalu z bliźniakami, moja koleżanka wczoraj urodzila bliźniaki, nie musiała leżeć, urodziła tydzień przed terminem. Co do płci to ciekawa jestem kogo masz jednak w brzuszku?:-D

Sabinko
brak słów co do tej instytucji:sorry: Nienawidze zalatwiać czegokolwiek w zusie, taki bajzel mają, ze szok! Ja już ząbki na szczęście wszystkie wyleczylam w 5-6 miesiącu i teraz mam spokój:tak:

Kajuniu ja nie mogę spać w nocy bo tak mnie maleństwo kopie, a co ty biedulko masz powiedzieć...:szok:

Jagoda
No wlasnie tutaj w Szwajcarii to oni jacys sa przewrazliwieni z tymi ciazami. Przede mna byla babka w zaawansowanej ciazy- pierwsze dziecko i kazala sobie pomoc dac:dull: rozumiem, ze nie wszyscy sie tak samo w ciazy czuja, ale jak sie nie ma malego dziecka w domu to jakos chyba mozna sie jeszcze ogarnac;-) A tym wysylaniem blizniaczych ciaz do szpitala to podobno jeszcze pare lat temu tak bylo, dobrze, ze sie nie zalapalam;-)
No i wyobraz to sobie, ze dzis bylam na kontroli i wyglada na to, ze za 18 dni musze sie znowu pokazac, chociaz nic sie nie dzieje:dull: No coz grunt, ze za to nie place;-) W sumie spokojniejsza bede. A co do plci to sama jestem ciekawa, bo juz mialam wyprzedaz sukienek robic a tu ups, moga okazac sie potrzebne;-)

A wiec kochane czy ja odpoczywam,właśnie nie! Nie potrafie ! I mam za swoje.]
Wrócilam od lekarza. Strasznie mnie brzuch bolał odrazu poszłam,prawdopodobnie mam przepuchlinę pępkową,do tego bakterie w moczu oraz niską hemoglobinę,dobrze ze nie mam jeszcze cukrzycy i anemi kurcze.Zła jestem jak byk cholera,czy nie moze byc dobrze!

czesc dziewczyny'
wykapana, wygolona (na lusterko golonko bylo :-)) i zaraz zbieram sie do ginekologa.... boje sie troszke tymi zlymi wynikami z krzywa cukrowa. Ciekawe co doktorek powie.....
biore dzis L4 !!!! :-D:-D:-D
milego popoludnia kochane i 3majcie za mnie kciuki by ta krzywa cukrowa byla dobrze krzywa i bym nie musiala jej poprawiac ;-)

Ladina rzeczywiście troche to u was inaczej wyglada:tak: Tez nie wyobrażam sobie obcej baby w domu, jak moja mama czy teściowa czasem mi pomgają to już to mnie krempuje a co dopiero ktos obcy...Tak jak ty wole sama sobie posprzatac. Co do tych kontroli to dobrze ze każą ci przychodzić częściej bo jednak dwójeczke w brzuszku nosisz:-D Dobrze ze ten szpital cie ominie bo to nic przyjemnego, lepiej czekac i przygotowywac sie w domu. Kto wie moze bedziesz miala parke, wtedy problem z glowy:-D

Women
:szok::szok: no to faktycznie nie ciekawie... A niska hemoglobina to chyba wlasnie poczatki anemii, u mnie tez dzisaj stwierdzili , ale jeszcze podobno nie jest zle... A co beda robic z ta przepuklina??

larvunia
trzymamy kciuki;-)

reklama
Ladina mój pierwszy gin do którego chodziłam (całe 23tc) stwierdził, że wg niego będę rodzić między 28 a 35tc :szok: idę w poniedziałek na wizytę i zaczynam 28tc - w sumie 29 :-p cikawe czy ten gin położy mnie do szpitala :nerd: hehe byłoby mi troszkę na rękę bo od poniedziałku mamy remont w mieszkaniu :-D szykujemy pokój dla maluchów :tak: ojjjj będzie sprzątania :sorry:

larvuniu trzymam kciuki :-)

Jagoda a gdzie te obiecane zdjęcia brzuszka cio :rolleyes:

Do góry