reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Jesli juz to blizej tego 35tc bym Ci zyczyla... zawsze dla dzieci lepiej :-):tak:

Ines ja też sobie tego życzę :tak::tak::tak:
Kajunia
to Ci kurcze wywrozyl date porodu:szok: mozna sie podlamac:szok:
A z tym remontem to sie nie wyglupiaj :no: Ja bede pokoik szykowac juz po narodzinach.

Ladina może nie tyle wywróżył - jak dobrze prowadził moją ciąże :tak: naprawdę byłam z niego baaaardzo zadowolona :tak:
Remont robią nasi faceci czyli mój mężuś, tata i szwagier (który jutro wraca z Norwegii, tylko po to żeby pomóc przy remoncie). Ja oczywiście nic nie będę robić :-D no będę tylko dyrygować facetami co i gdzie ustawiać :-D w między czasie nastawię wszystkie rzeczy do prania dla maluchów i razem z mamą/siostrą poprasujemy i poukładamy :tak: a jeste tego DUŻO :szok::-D:rofl2:

reklama
hej mamusie!

dzisiaj miałam koszmarną noc, nie dość że oblewałam sie lepkim potem, nie było czym oddychać to jeszcze łaził mi po plecach pająk - taki paskudny kątnik, nie wiem jakim cudem ale wiedziałam ze to pająk i go strzepnęłam z siebie, zapalam światło patrze a on wylądował na mojej poduszce, zaczęłam go tłuc książką, chyba waliłam 10 razy zanim kopnął w kalendarz, nienawidzę pająków, są obrzydliwe :wściekła/y:

mam zryty humor od kilku dni, nie wiem czemu, chyba ta pogoda tak na mnie działa...:-(

idę podmienic listę ...

Ja juz na nogach telefony mnie zbudziły,kurcze jestem tak spuchnięta zawsze po tym jak sie zdrzemne po poludniu ze szok do tego bol głowy okropny.
Własnie u mnie jest oberwanie chmury, a chcialam isc do pracy.Musze poczekac az sie troche uspokoi.
Wyniki:
WBC 8,4
RBC 3,69
HGB 11,6
HCT 33,3
MCV 90,2
MCH 31,4
MCHC 34,8
PLT 192
LYMPH% 18,8
MHD% 8,1
NEUT% 73,1
LYMPH# 1,6
MXD# 0,7
NEUT# 6,1

RDW-CV 11,3 %
PDW 9,9
MPV 8,0
P-LCR 12,8

Czy któraś z Was potrafi to odczytać?

reklama
czesc kobitki
....hmm.... wiec mam powtorzyc wyniki tym razem obciazenie 75g glukoza. Mam tez zglosci sie do poradni diebe...costam :sorry: Reszta wynikow u mnie dobra (siuski, krew) Kurcze zmartwilam sie ta ciazowa cukrzyca :-( Wcale nie musze jej miec, niby wyniki moga wyjsc teraz dobre, mam byc dobrej mysli..... I ze jakby co to po urodzeniu ta cukrzyca znika. ehhh...
A tak wogole z moim malcem wszystko oki. Posluchalam serducha :-) ponoc bardzo spokojniutko pukalo mu te serduszko.... kochany maluszek :-D
...no i co do tych moich rozstepow to doktorek mnie pocieszyl ze moge miec je nie tylko na nogach jak do tej pory ale i niedlugo na brzuchu i na piersiach bo bardzo szybko tyje (ale odrazu pocieszyl ze nie musze). W tym miesiacu przytylam 4,5 kg. Waze juz 75,55 kg! To jest +12kg od poczatku ciazy.
no i..... no i... kochane mam L4!!! :-) od teraz mam labe i bede sie byczyc !!! :happy2::rofl2::-D

Do góry