reklama

Wakacyjne mamy 2017

reklama
Gratulacje
Co Wy tak dzisiaj ;) no to Piotruś ma za tydzień imieniny:biggrin2:
Gratulacje szyko poszło.
Jeszcze Foxy na dzisiaj została. Reszta zostaje na jutro i sobotę :rolleyes: na dzisiaj limit jest wyczerpany:D
Haha...moze nie..jeszcze nie wiadomo co z reszta! Nie znasz dnia ani godziny! Mój dalej mówi,że czuje,że dziś a ja mam fajne bóle przedokresowe. Jadę szybko książki zamówić młodej i po południu do optyka na przymiarke okularów,zobaczymy jak to będzie wieczorem!

Ja tego dnia czulam slabiej ruchy. I naprawde dzien wczesniej nic! A I prawie do konca glowka wysoko brzuch tez dopiero koko 8 cm zaczela sie wpasowywac w kanal

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tego dnia czulam slabiej ruchy. I naprawde dzien wczesniej nic! A I prawie do konca glowka wysoko brzuch tez dopiero koko 8 cm zaczela sie wpasowywac w kanal

Mój mały dziś też tylko raz się przekrecił! A wczoraj też jak nigdy po obu stronach w pachwinach ciągło nawet jak siedziałam! U mnie główka już niby bardzo niziutko od 36 tyg! Dlatego też od tego czasu ciągnie w pachwinach ale zazwyczaj była tylko lewa strona!

Fajny ten poród miałaś, zazdroszczę i gratuluję Maleństwa!
Jestem ciekawa jak ta noc minie, czy znowu mnie będą skurcze łapać.

reklama
Czuję takie kłucie na dole jakby mi ktoś w szyjkę igły wbijał. Skurczy brak ale to kłucie jest przy okazji jak mała się rusza. Też tak miałyście?
Ona wie że łóżko na nas czeka i już szaleje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry