• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

27 - Froncia (II) - Monitoring i IUI

LIPIEC

05 - Evelevel (III) - Wizyta kontrolna
06 - Cikulninka (IV) - testowanie po naturalnych staraniach

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!!

@froncia trzymam mocno kciuki, żeby jajco albo dwa jeszcze tam były ;) daj znać zaraz po monitoringu :)

reklama
Dziewczyny wiecie co nie wierzę mam 3 pęcherzyki jutro iui... I mam nauczkę nie robic badań wcześniej a te testy owulacyjne też odstawiam.... nie potRzebnie się stresowalam i lekarza też bo wczoraj pisałam do niego.... jest mi Głupio strasznie.... Ale cieszę sie ze ten miesiąc nie jest jeszcze stracony....

Dziewczyny wiecie co nie wierzę mam 3 pęcherzyki jutro iui... I mam nauczkę nie robic badań wcześniej a te testy owulacyjne też odstawiam.... nie potRzebnie się stresowalam i lekarza też bo wczoraj pisałam do niego.... jest mi Głupio strasznie.... Ale cieszę sie ze ten miesiąc nie jest jeszcze stracony....
Super :) teraz tylko trzymać kciuki za powodzenie inseminacji :)
Też się stresowałam że starcę okazje na IUI bo miałam wizytę 10dc i nic .. żadnego dużego pęcherzyka, lekarz kazał przyjść tydzień pózniej ( myślałam że nic tego bo to już późno ) a jednak była IUI 18dc :)

Naprawdę myslal am ze już jest po owulacji.. .Tak mi Głupio było przy lekarzu.... Głupi a ze sama robiłam wyniki.... no ale nic... było minęło teraz trzeba myśleć pozytywnie....

Napisze bo nie mogę się powstrzymać [emoji16]a nie mówiłam [emoji12][emoji12] świetnie wpisuje Cię do kalendarza [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

28 - Froncia (II) - IUI

LIPIEC

05 - Evelevel (III) - Wizyta kontrolna
06 - Cikulninka (IV) - testowanie po naturalnych staraniach

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzisiaj byłam u innego lekarza, miesiączki jeszcze nie mam, umówić się w innym miejscu na iui w lipcu i okazało się ze jeden pecherzyk nie pękł w ogóle, poprzednie usg w dniu inseminacji było źle ocenione( podobno na peknietych pecherzykach) uwierzycie? Czuje się oszukana:(((

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry