reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kościół sie reflektowal i jest wydane jakies pismo/dekret ze dzieci z invitro maja byc traktowane jak kazde inne dzieci. Zadnych bruzd itp nie ma. A to ze Kościół ma "ale" do kwestii zarodków no to juz inna sprawa.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ufam tej czarnej mafii. Sorry

Ogólnie to ciężko mi pojąć jak osoby wierzace godzą wiarę w Boga i podchodzą do in vitro...
To taki dysonans jak dla mnie...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie ufam tej czarnej mafii. Sorry

Ogólnie to ciężko mi pojąć jak osoby wierzace godzą wiarę w Boga i podchodzą do in vitro...
To taki dysonans jak dla mnie...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Sama kiedys uwazalam sie za wierzaca. Teraz raczej nie. I tez widze tutaj rozbieznosc. Ale staralam sie poznac opinie o zglebic temat. Ot taki ze mnie badacz-socjolog. wiadomo ze w tv krzycza o bruzdach itp. Jednak jak poczytac to sa kwestie na ktore sie Kościół nie zgodzi, ale wiekszosc glupot o wlasnie rzeczonych bruzdach to jakies bzudry powtarzane zeby dokladac oliwy do ognia.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej:) ostatnio pisałam posta o tym że miałam jechać na wizyte przed transferową, ale nie doczekałam się @. Miałam zapisać się do ginekologa u mnie w mieście na sprawdzenie czy nie jest przyczyną jakaś torbiel. W niedzielę pojawiła się wymarzona moja kochana @ :-) omówiona już jestem na poniedziałek na wizytę przed transferową:)

@mala87 , u mnie @ przyszła wczesciej czyli w piątek i na wizytę umawiam się na początku przyszłego tygodnia. Idziemy prawie "łeb w łeb" :)

Boże i Św Rito dziękuje za ta kreskę!
Jeszcze tylko beta, pózniej druga która ładnie rośnie, potem wizyta pęcherzykowa, potem serduszkową, potem następna, prenatalne, Pappa, Nifty, połówkowe..... i proszę [emoji1348]

1506486670-aaaaaa.jpeg

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Boże i Św Rito dziękuje za ta kreskę!
Jeszcze tylko beta, pózniej druga która ładnie rośnie, potem wizyta pęcherzykowa, potem serduszkową, potem następna, prenatalne, Pappa, Nifty, połówkowe..... i proszę [emoji1348]

1506486670-aaaaaa.jpeg

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Jednym słowem: wspaniale :)

reklama
Do góry