• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie wyrzuciłam. Patrzyłam teraz jeszcze raz ale nadal nic a nic. Dziewczyny oby po prostu młody się opierdalał na początku i dlatego bety nie widać choć test podobno ten co już 10 wykrywa :( ale pamiętacie jak dzwonili w drugiej dobie że jednak i ostatni zarodek się nie dzieli a w trzeciej stał się cud. Boże proszę żeby teraz też młody zwalczył jeszcze. W końcu to dopiero 9dpt. Może dopiero zaczął dziś betę produkować...
Wrzuc zdjęcie może my coś zobaczymy

Niestety biała biel najmniejszego cienia... Przeczucie niestety się sprawdziło... Nie wiem czy kiedykolwiek się uda... Zrobiłam wszystko co mogłam tona leków, intralipid, embrioglue, leżenie plackiem przez trzy dni, oszczędzanie się mega przez dwa tygodnie i nic. Endometrium piękne i ***** z tego wyszło :(
Kochana nie zalamuj sie. To tylko test, idz na bete. Jeszcze szansa jest i tego Ci z calego serca zycze :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry