ewelin85
Fanka BB :)
Sorki myślałam że do poroduAle mi chodzi o jakąś klinikę, w której przeprowadzają in vitro, bo znajoma stamtąd szuka kogoś sprawdzonego[emoji4]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sorki myślałam że do poroduAle mi chodzi o jakąś klinikę, w której przeprowadzają in vitro, bo znajoma stamtąd szuka kogoś sprawdzonego[emoji4]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
A heparyna?Dziewczyny chciałabym z wami skonsultować leki jakie biorę od 14dc
Luteina 2x3
Duphaston 3x1
Encorton 1x1
Estrofem 3x1
mamaDha 2x1 (kwas foliowy)
Boję się że pani dr mogła o czymś zapomnieć i liczę na waszą opinie![]()
U mnie nawet babcia 85 lat potrafi się nas zapytać czy jest nam dobrze w łóżkuno widzisz to spoko masz rodziców, u mnie to zawsze było "szanuj się, maturę zdaj" a jak ślub mieliśmy brać to było że rzez to rzuciłam studia, tylko potem jakos po slubie i zaczęłam i skończyłam. A tak normalnie nt seksu nie było tematu. Trzeba się było z internetów dowiadywać![]()

O fuck!! No to dziwny z niego człowiek... W takim przypadku już sobie go daruje. Współczuję Ci że zostałaś potraktowana w ten sposób..Dużo by mówić. Dla mnie w takich miejscach powinni pracować ludzie z odpowiednim podejściem bo człowiek już psychicznie przychodzi tam w rozsypce. Był zawsze oschły, na odwal, wizyta 5 minut, niemiły a jak już przy IUI mi powiedział że nie podoba mu się to i raczej nic z IUI nie będzie a ja zapytałam to co zrobimy jak się nie uda im powiedział że dziś zapłaciłam za Ii a nie konsultację i na konsultację mam się umówić to czara się przelała. Dupek zwykły choćby nie wiem jak mądry dla mnie jest skończony.
no super dziekiBędę trzymała za was kciuki ja właśnie jestem w trakcie brania tabletek antyI za niecałe dwa tyg biorę pierwsze zastrzyki w brzuszek już sie doczekać nie mogę
![]()
To bierz i już nie puszczaj! Trzymam kciukiczekają i już we wtorek jednego zabieramy do domkunie mogę się doczekać
![]()
Zadzwonili. Do dzisiaj przetrwały 4 . Inaczej 1 się nie zapłodniła, druga zaplodnila się zle, jakiś podział tripoidalny? Co znaczy, ze płód byłby genetycznie uszkodzony. Jutro o 11:20 transfer. Boże aż się poryczalam ze stresu.
Mam to samoDziewczyny chciałabym z wami skonsultować leki jakie biorę od 14dc
Luteina 2x3
Duphaston 3x1
Encorton 1x1
Estrofem 3x1
mamaDha 2x1 (kwas foliowy)
Boję się że pani dr mogła o czymś zapomnieć i liczę na waszą opinie![]()
Dzięki Ewulek,Emeczko bardzo sie ciesze ze wracasz do walki[emoji3] i zycze Ci udanej procedury mocne kciuki[emoji110] [emoji256]
OjejDzięki Ewulek,
Niestety wszystkie jajka pękły wczoraj wieczorem( miałam bardzo silny ból owulacyjny, wiedziałam, że to koniec). Dziś rano przed punkcją usg to potwierdziło. Jestem załamana i zła. Wracam do poprzedniej kliniki, bo Novum strasznie mnie rozczarowało. Cieszę się bardzo, że Tobie się udało. Znasz już płeć??? Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie.