Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
czy "siada na łeb" to nie wiem, ale zabroniłam M komukolwiek mówić, czekam na wizytę potwierdzającą, ale jak siedzę w pracy i jest chwila spokoju, to już myśle jak będę w domu i na spokojnie szykować się na przywitanie drugiego szkraba. A jak jeszcze coś planujemy w pracy na grudzień, to tylko zastanawiam się, czy dotrwam. Ale nic nie mówię, to jeszcze początki.Dziewuszki które maja juz dziecko i są w ciąży.... Czy wam tez siada na lep? Ja normalnie mam co chwila doly ze nie mysle o dziecku w brzuchu ze sie jakos za bardzo tym nie ekscytuje mimo ze staraliśmy sie o drugie dziecko i jak mnie dopadnie myśl " chyba nie powinnam stać wśród palaczy" albo " kuzwa wypilam pól butelki coli" to lapie mnie taki dol bo ja zapominam o tym ze w ciszy jestem . Idę sobie idę spacerkiem ze szkoły o wszystkim pomysle ale nie o dziecku co mam w sobie. Może dzis pelnia i mi odbilo ale usiadlam j sie rozwylam,
Jak trzeba to wszystko się daI szkola... Poród w czerwcu a zakończenie collegu pod koniec. ciekawe czy w pologu będę zachrzaniac na zajęcia
Powodzenia na wizycie. Daj znać po. Ja dziś też jadę do dr tak ok. 15.00.Ja dopiero kończę pracy i dziś szybki sen bo tylko 3H i będę musiała wstać a o.14 wizyta która trochę się stresuje :-)
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
PreglifeMnie dopadła bezsenność. W pierwszej ciąży szybko poszłam na zwolnienie i mogłam odpisać w dzień. Teraz będzie ciężko![]()
Dziewczyny jakich aplikacji używacie? Ja mam Moja ciąża, ale może macie coś fajniejszego?Miłego dnia
![]()