• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam nadzieję, że to fałszywy alarm. Może mocz był bardziej rozcienczony albo test gorszej jakości. Szkoda, że USG nie można u Was wcześniej zrobić. Ale wierzę, że wszystko jest dalej dobrze.
Fakt, ze odstep miedzy jednym siku a drugim byl ok 40min. No ale w nocy tez wstaje ze 2 razy. Przed ciaza tak nie mialam. Nie zmienia to faktu, ze tego hormonu powinno byc juz na tyle, zeby pokazac chociaz blada kreske a nie cien cienia :( nie pozostaje mi nic innego jak czekac do rana.
No niestety lipa z tym usg. Dopiero od 7tc mozna prywatnie z tego co pamietam.

@dżoasia i @tamiza - dziękuję za chęć poratowania plastrami. Jesteście wielkie (w pozytywnym tego słowa znaczeniu). Pomyślałam, że jutro napiszę do mojej doktor i zasugeruje, że je dodam. Jeśli pozytywnie do tego podejdzie to o receptę poproszę mojego lekarza i wykupie u siebie.
@tamiza - w Katowicach będę w najbliższym tygodniu, nigdy tu nie byłam. Mam nadzieję ze ładne miasto :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry