• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mie boli krzyz wczoraj wieczorem bolal bardzo.
Ale od majowej punkcji objawy okresowe calkiem mi sie zmienily wlasnie krzyz bolal a nigdy tego nie mialam.Zawsze bolaly piersi nawet dwa tygodnie przed @.Po punkcji nie bolaly wcale
Mnie od majowej punkcji zamiast boleć krzyż to zaczął brzuch, mega ból jak nigdy, piersi jak u Ciebie 2 tyg przed a teraz nie bolą.

Wczoraj jeszcze byl cien cienia a dzisiaj juz kompletnie nic :(
Ja mialam niby wszystko ladnie, pieknie, blizna po cesarce podobno piekna i chwalila profesjonalne ciecie..
No nic takie zycie, niektorzy musza wiecej wycierpiec w swoim zyciu. Myslalam, ze limit pecha i cierpienia wyczerpalam ale jak widac zycie mnie jeszcze nie raz zaskoczy, tylko szkoda, ze nie pozytywnie.
Zobaczymy co beta pokaze. Jutro rano test jeszcze i tak zrobie na dobicie..
Jak czytam takie niesprawiedliwe historie to mam ochotę coś skopac ze złości i bezsilności... podziwiam siłę i mam nadzieję że los Ci to wszystko wkrótce wynagrodzi

---26tc---

@misis188 kochana jesli nie zapomnisz to czy moglabys zapytac jeszcze Pasnika jak ten wlew z immunoblobulin wplywa na nk, allo mlr lub inne badania immunologiczne i jak dlugo daje efekty? Chodzi mi o to, ze np chcialabym isc zrobic te badania i nie wiem jak dlugo po nich moge miec jeszcze zafalszowane wyniki??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry