• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ja się strachu najadłam od rana, wstałam zaaplikować luteinę a tutaj na papierze kawa z mlekiem. Szybko męża obudziłam, SMS do lekarza i na wyniki. Beta dzisiaj 764,5 czekam na wynik progesteronu. Bardzo mnie jajniki bolą. Lekarz mówi, ze to od tego, ale również od tego, ze powinnam teraz mieć miesiączkę :) zaraz jest 13:30 a my z może w łóżku leniuchujemy dzisiaj

Podali mi jedna blastke AB 3 stadium czy cos takiego. Sa jeszcze 2 blastki ktore tez sa ladne tylko ciut wolniejsze, chyba tu jrst 2 stadium i je beda dzis raczej mrozic jezeli sie nic zlego nie wydarzy,a 3 sa wczesne blastki 1 stadium i te maja zistac do obserwacji czy sie dalej rozwina i jezeli tak to tez do mrożenia.
Czyli masz dobre wiesci! BardZo się cieszę!!

Dziewczyny ja się strachu najadłam od rana, wstałam zaaplikować luteinę a tutaj na papierze kawa z mlekiem. Szybko męża obudziłam, SMS do lekarza i na wyniki. Beta dzisiaj 764,5 czekam na wynik progesteronu. Bardzo mnie jajniki bolą. Lekarz mówi, ze to od tego, ale również od tego, ze powinnam teraz mieć miesiączkę :) zaraz jest 13:30 a my z może w łóżku leniuchujemy dzisiaj

Może to rzeczywiście dlatego, że @ masz w tym terminie albo trzeba odrobinę progesteron zwiększyć. Dobrze, że masz stały kontakt z lekarzem, jest w stanie Ci wyjaśnić od razu wszystkie watpliwosci.

reklama
Jestem dzień po transferze ... a może to kropki już uciekły... .szaleje chyba zaraz. Najgorzej się martwię o ten estofem ze brałam go tylko 12 dni 3 razy dziennie więc może być za mały wynik i dlatego te nitki krwi...

Jak brałaś od początku cyklu estrofem to tak szybko nie spadł, zacznij znowu brać. Ja biorę 2x 1 wiec mniej niż Ty. A nitki to pewno po transferze bo kropkow to byś nawet nie zauważyła i krwi by tez nie "zrobily" dzień po transferze. Teraz tylko spokój i nudne dłużące sie czekanie [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry