• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

u mnie rosło kilkanaście jajek (ostatecznie 7 zdolnych do zapłodnienia) ale do samej punkcji nic a nic nie czułam, nawet dzień przed punkcją pojechałam na rowerze do pracy, praca też fizyczna, ogólnie samopoczucie lepsze nawet niż normalnie :D (lekarz nawet nie mógł uwierzyć, że tak dobrze to znoszę )
Pierwsze dni stymulacji znosilam tez idealnie ale później od 10 dnia się zaczęło... Miałam problem aby siedzieć, chodzić a nawet się załatwić tylko ja w yprodukowalam 30 jajek :)

reklama
I
to wiadomo ;) tylko, żeby mi ktoś dokładnie powiedział, co to trzeba jeszcze zrobić, żeby donosić :p
a Ty leczysz się w Austrii czy w PL? Co u was jest wskazaniem do ivf?
W Austrii jesteśmy zameldowani i tu pracujemy. Tutaj się leczenie fajnego mam lekarze teraz prowadzi mnie jego żona. Tutaj musieliśmy oddać krew do badań , on nasienie i w sumie to teraz byliśmy u notariusza bo nie jesteśmy małżeństwem a potrzebuje papier że jesteśmy razem już 5lat, płacimy za wszystko a 70% oddadzą nam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry