• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
poddaje sie..........nie dam rady was przeczytac skonczyłam na tym ze komuś rąbło w plecach:P

Napisze co u mnie 6t2d z wyliczen kalkulatora lekarza ogólnego mam na zatydzien w piatek. Pewnie wysle mnie do poloznej. I okresli mniej wiecej co robić dalej i cego sie spodziewac ze strony poloznej itp.

Objawy zaczynaja powoli zapachy dochodzic zgaga wieczorami i wstret do wieczornego jedzenia a jak juz zjem to mam wstret jak o tym omysle cycki wielkie i bolą
U mnie tyle:P

Kasiaa12 - nie jest to oczywiste, że po cc musi być kolejne cc! Z powodzeniem rodzą u nas pacjentki po cięciach - to tylko zależy czy pacjentka chce :) Jeśli np. wskazaniem do cc była miednica kostna ścieśniona to to wskazanie nie ustępuje przy kolejnych ciążach i ta pacjentka zawsze będzie miała cięcia, ale jeśli wskazaniem były np. wahania tętna płodu czy brak postępu porodu to spokojnie można próbować rodzić :) Oczywiście każdą sytuację ocenia indywidualnie lekarz prowadzący :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry