Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja płeć poznałam w 15 tyg bo mały nie chciał wczesniej pokazać a był tak ułozony jeszcze ze miał wyj*** na nasHej[emoji4] ja tez coraz mniej jestem na forum, nie ogarniam juz tylu wpisów [emoji33].
Czujemy sie dobrze, to juz 15t4d płci jeszcze nie znamy[emoji30], wczoraj czesto czulam takie dziwne skrobanie albo jakby babelki pekaly w brzuchu i tak sie zastanawiam czy to nie moja kruszynka tak bryka juz sobie[emoji7]. A jak twoja przeprowadzka? Jak malenka zniosła nowe otoczenie[emoji86]
Moja znajoma miała takie plamienia w dniu spodziewanej @a teraz ma 11tydzien ciąży.Dziewczyny 11dpt 3-dniowego zarodka mam plamieniadziś termin @, czuje, ze tylko leki ją powstrzymują. Jestem załamana
(((((
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziewczyny 11dpt 3-dniowego zarodka mam plamieniadziś termin @, czuje, ze tylko leki ją powstrzymują. Jestem załamana
(((((
Za wczesnie na smutek!! Czesto plamienia pojawiaja sie w terminie spodziewanej miesiaczki. Ja bym za 2 dni robila bete i wtedy bedziesz miala pewnosc. Poki co trzeba wierzyc ze wszystko jest dobrze. Chociaz wiem,że wcale nie jest to latwe!! :-) a poza tym mialas jakies inne dolegliwosci??

Ale lekarz mi powiedział, ze takie mi wystawi bo innego nie może po potwierdzonej becie, która prawidłowo przyrasta bo później w razie kontroli to on może mieć kłopoty.![]()
Dziewczyny 11dpt 3-dniowego zarodka mam plamieniadziś termin @, czuje, ze tylko leki ją powstrzymują. Jestem załamana
(((((