• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bolą mnie jajniki i ogólnie cos w podbrzuszu tak że owu nadchodzi. Objawy przed owu identyczne jak miesiąc temu łącznie ze śluzem którego jest sporo, więcej niż w poprzednim cyklu.
A z innej beczki. Dzisiaj otwarlismy salatkę kupioną kilka dni temu. Nawet pol widelca nie zjadlam taka skwasniala byla i zepsuta. Ale chyba taką ilością zatruć się nie można? M nic nie jest a ja jak zawsze kłębek nerwów że napewno cos mi po tym bedzie i juz scisk w gardle ból żołądka bezsenność itp. A do psychologa jestem na listopad umówiona.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Bolą mnie jajniki i ogólnie cos w podbrzuszu tak że owu nadchodzi. Objawy przed owu identyczne jak miesiąc temu łącznie ze śluzem którego jest sporo, więcej niż w poprzednim cyklu.
A z innej beczki. Dzisiaj otwarlismy salatkę kupioną kilka dni temu. Nawet pol widelca nie zjadlam taka skwasniala byla i zepsuta. Ale chyba taką ilością zatruć się nie można? M nic nie jest a ja jak zawsze kłębek nerwów że napewno cos mi po tym bedzie i juz scisk w gardle ból żołądka bezsenność itp. A do psychologa jestem na listopad umówiona.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Przez trochę sałatki?
Nic Ci nie będzie, nie martw się:)
Byle nie było pleśni, ale to byś zauważyła:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry!

W nowy tydzień wchodzę z pierwszymi niezbyt pożądanymi objawami. A mąż mi już krakal w wekkend że o. Dziwo nie wymiotuje. No i wykrakał dziad. Masakra. Zaczyna się. Tak więc oby do 12 stego tygodnia;)

Dziś wybieramy się wszyscy do lekarza. Ja w końcu muszę bo od 2 tygodni się wyleczyć nie mogę. A czekałam tylko na test żeby wiedzieć czy jestem czy nie jestem żeby jakiś leków nie brać których nie wolno.

Kupiłam wczoraj koszule w kratę w housie;p

Od męża usłyszałam;p trzeba było mówić że chcesz flanelowa koszule to bym ci z roboty przyniósł hahahha

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Budzik postaw gdzies dalej żeby wstac od razu

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Mnie też budziki nie budzą.. Taki mam sen. Dlatego mam mam wstać o 5:30 to od 5 do 5:45 mam co 5 minut ustawionych 11 budzików
A stawianie budzika dalej nie działa - ob wtedy dzwoni, a ja dalej śpię i on mi w niczym nie przeszkadza:p muszę mieć go przy uchu pod poduszką

reklama
Mnie też budziki nie budzą.. Taki mam sen. Dlatego mam mam wstać o 5:30 to od 5 do 5:45 mam co 5 minut ustawionych 11 budzików
A stawianie budzika dalej nie działa - ob wtedy dzwoni, a ja dalej śpię i on mi w niczym nie przeszkadza:p muszę mieć go przy uchu pod poduszką

To ja ile razy mając budzik pod ręką wylacxalam i spalam dalej nawet makac ustawione kilka alarmow co 5 minut :-P

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry