reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Laski dopada was ciazowa paranoja. Tak PARANOJA. Mamy przesilenie jesienne to normalne że się sypią kochane. Poczekajcie po ciąży jak siw sypią to u niektórych łyse plamy sie robią;) glowa do gory jak juz macie dramat nafta kosmetyczma wzmacnia wlosy. Trzeba wycierac ze skore głowy

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na bank będę łysa bo włosy od 8 lat mam słabe i cały czas walczę z przeswitami i nic nie pomagało. ...cóż peruka byle maleństwo było zdrowe!

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja na bank będę łysa bo włosy od 8 lat mam słabe i cały czas walczę z przeswitami i nic nie pomagało. ...cóż peruka byle maleństwo było zdrowe!

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom
Kup nafte kosmetyczna i wcieraj. Moja ciotka juz konkretne zakola miala i jej pomoglo. Ale w aptece sprawd czy jest dozwolona dla ciezarnych

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

W 48 h powinien być przyrost o 60% ( ale nie musi)[emoji6] wszystko jest dobrze, świetna beta, spokojnie czekaj na wizytę.

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ojezuuuu dzieki pocieszylas mnie [emoji9]
tak mnie boli kręgosłup dziś. Moja mala chyba czuje ze nie bedzie juz sama. Ciagle na rączki

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny lada moment i włosy będą super mocne. Ja mam bardzo przetłuszczające się i wypadające a w ciąży miałam ich mega dużo i w ogóle się nie tłuściły. Za to po porodzie to dramat. Miejscami to łysa byłam.

Wczoraj byłam na wizycie i mój bobas ma już 21 milimetrów :) serduszko bije szybko i generalnie jest wszystko dobrze. Cieszę się bo poroniłam kilka razy i ten stres mnie wykańcza.
Ale mam mdłości straszne więc wiem, że jest dobrze z dzidzią.

Mi włosy zawsze wypadaly. Przy myciu i czesaniu. Teraz mi się poprawił ich wygląd. Są blyszczace.

Za mną ciężka noc. Mały ma okropny katar. Nie chce dac sobie wyciągnąć. W nocy przez to płakał. I teraz jak spał też mu ciężko było.

Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiu przybijam piątkę. Moja młodsza też zakatarzona, mąż z nią został na zwolnieniu, ale w nocy to mama ma czarodziejskie moce, tata nie może nawet dotknąć. Spałam 3 godziny, w pracy miałam taki kryzys, że musiałam podejść na 15 minut do takiego game roomu, tam mamy różne pufy i hamaki - zrobiłam sobie 15 minut drzemki. Trochę pomogło.

Ja mam jutro pierwsze usg, za tydzień wizyta, a w najbliższy piątek mam rozmowę z szefem - będę go informować o ciąży.

Aaaale mi się spać chce. Nie mam na nic siły. Wszędzie zasypiam. Wczoraj zasnęłam na kanapie z córką na rękach, przedwczoraj w łóżku starszej podczas czytania książki na dobranoc.

reklama
Dziewczyny ja już po drugiej wizycie. Dzidziuś pięknie rośnie. Ma 1,38cm :-) ogólnie czuję się Dobrze. Mdłości ustaly. Wyniki badań też w normie. Jedynie TSH na poziomie 3.8 a norma do 4.2 więc dostałam leki.

Do góry