Byłam dwa dni temu na USG. Jestem obecnie w 13 tygodniu ciąży. Na usg było widać między nóżkami malca takie "coś" co latało między tymi nóżkami, co jak dla mnie i męża wyglądało jak mały siusiak (taki sterczący Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Byłam dwa dni temu na USG. Jestem obecnie w 13 tygodniu ciąży. Na usg było widać między nóżkami malca takie "coś" co latało między tymi nóżkami, co jak dla mnie i męża wyglądało jak mały siusiak (taki sterczący Bo tak powinno być mój też za każdym razem patrzył na Maluszka mierzył i sprawdzał wszystko dokładnie i pokazywał mi synka jak wyglądaWitam
ja jestem w 19 tyg ciazy i usg takze mam co wizyte chodze prywatnie. Gin sama mowi ze trzeba zajrzec co u maluszka i zakazdym razem dokladnie mierzy glowki raczki itd itd no i umnie nic nie fruwa mamy druga pipcie troche szkoda ze nie chlopczyk to by byla parka ale z corci drugiej tez sie ciesze a starsza siostra jeszcze bardziej...
A masz gdzie to zdj jak wyglada siusiak?Płacisz za to i chcesz wiedzieć czy z Twoim dzieckiem wszystko ok..
Też ok 12 tyg slyszalam, ze chyba chlopak będzie i będzie. Szybciej chłopca odróżnić od dziewczynki.A masz gdzie to zdj jak wyglada siusiak?