Elodia
Fanka BB :)
Zatem ja 3mam kciuki za twoją betkę :-)3mam kciuki za mega wielki przyrost ! ja dziś też betuję![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zatem ja 3mam kciuki za twoją betkę :-)3mam kciuki za mega wielki przyrost ! ja dziś też betuję![]()
Dzień dobry!
@Moni17.06 piękne zdjęcia
Ja dziś w nocy miałam atak paniki. Przeczytalam jakiś artykol o matce trójki dzieci, ile jest przy tym roboty, prania, ze zaczęłam sie zastanawiać, co my zrobiliśmy. Czemu rezygnujemy z tych przespanych już nocy, wygody zostawienia dzieci babci, i ogólnie było już na luzie, a jak będzie jak urodzi się trzecie dzIecko... normalnie nie mogłam oddychać i zasnąć. Muszę sobie to wszystko poukladac w głowie, bo zwariuje.
Witam z rana!
Z mdłościami... zjadlam i nic to nie dało [emoji22]
[emoji173]Styczniówka 2013[emoji173]Lipcóweczka 2018[emoji173]
Piękne zdjęcie gratuluję
Niestety jak w poprzedniej ciąży tak i w tej... ten sposób się nie sprawdza [emoji17]Jadłaś coś jeszcze w łóżku na leżąco?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A jak się wam wycieczka udała?Piękne zdjęcie gratulujęKtóry to tc?
U mnie dalej spokój, zero objawów. Bałam się tej podróży do Pragi ale nic się nie działo więc ufff![]()
Fajnie było chociaż męcząco, dużo chodzenia, mimo tego, że było chłodno to pogoda dopisała bo zapowiadali opady a pięknie świeciło słoneczkoA jak się wam wycieczka udała?
![]()
![]()
O jakie amorki :-) pięknieFajnie było chociaż męcząco, dużo chodzenia, mimo tego, że było chłodno to pogoda dopisała bo zapowiadali opady a pięknie świeciło słoneczkoPraga piękna.
Zobacz załącznik 829140
O jakie amorki :-) pięknie
![]()
![]()