• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2018

No właśnie dziewczyny które mają przeklute pepki i mają już dzieci. Kiedy wyjmowalyscie kolczyk i jak później wyglądała wasza dziurka? Po urodzeniu daliście rady włożyć kolczyk?
Miałam kolczyk w pierwszej ciąży. Wyjęłam jak tylko dowiedziałam się ze jestem w ciąży. Dziurka jest widoczna Ale nic się z nią nie dzieje. Nie rozciagnela się. Po porodzie kolczyka już nie zakladalam.

reklama
Ja posmarowałam brzuch nie raz ale ok 7-8miesiaca byl tozstepowy boom. Bylo ich mega duzo nic nir pomoglo. Wiec teraz olewka smaruje tylko zwyklym balsamem po kapieli jal chce dla mojego ladniej pachnieć;)

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Hey ja już po wizycie.
Wszystko ok! :) Moja fasola tydzień temu miała 8mm już ma 20 :) :) Rośnie :)
Nie dostałam l4 bo mi by się zdublowało z opieką na syna. Dostanę za tydzień jak przyjdę.
Lekarz bardzo fajny, konkretny. Boli mnie brzuch i w niektórych miejscach mam twarde punkty na USG nic nie widać, prawdopodobnie zrosty po cc.

Hey ja już po wizycie.
Nie dostałam l4 bo mi by się zdublowało z opieką na syna. Dostanę za tydzień jak przyjdę.
Lekarz bardzo fajny, konkretny. Boli mnie brzuch i w niektórych miejscach mam twarde punkty na USG nic nie widać, prawdopodobnie zrosty po cc.
Super,ze twoja fasolka tak szybko rosnie. Ja swoja bede podgladac w poniedzialek. Dobrze,ze wstawiacie tu miary itp to latwiej pozniej porownac :)

No właśnie dziewczyny które mają przeklute pepki i mają już dzieci. Kiedy wyjmowalyscie kolczyk i jak później wyglądała wasza dziurka? Po urodzeniu daliście rady włożyć kolczyk?
Ja wyciąglam od razu jak potwierdzilam ze jestem w ciąży i po porodzie włożyłam z powrotem ale teraz już od jakiś 5 miesięcy nie mam włożonego. A w pierwszej ciąży zrobiła mi się przez to pskudna blizna jak byśmy jutro przypomniała to odnajde zdjęcie brzucha gdzieś bo to się od razu w oczy rzucalo ale po porodzie zrobiło się to malutkie i blade

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Hey ja już po wizycie.
A który tydzień ?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry