Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej, mamy ten sam termindziewczyny można do Was jeszcze dołączyć? podczytuję Was regularnie, ale dopiero teraz mam odwagę oficjalnie się "przyznawać", że jestem w ciąży - wcześniej strach, że coś pójdzie nie tak. u mnie dziś 10 + 5 tc, termin mam na 9 czerwca. będzie to moje 3 dziecko. pozdrawiam serdecznie :-)
Ja nie biorę, ale aspiryna w małych dawkach ma pewnie podobne działanie jak acard bo jak się nie mylę to też kwas acetylosalicylowy.Hej dziewczyny przepraszam nie pisalam dluzszy czas ale mam slaby okres teraz jesli chodzi o samopoczucie. Pytanie mam - czy ktorejkolwiek z was lekarz zalecil branie malych dawek aspiryny?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
[/QUOTE][QUOTE="AgaRS90, post: 15906815, member:
Różyczkaka igg
Toksoplazmoza ig km ?
Tsh
Mocz
Morfologia
Glukoza
Gr krwi
100zl
Co jeszcze mnie na bank czeka? Hiv? Glukoza ta krzywa? Jakieś wątrobowe, te zoltaczki czy jak to się tam nazywa?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny przepraszam nie pisalam dluzszy czas ale mam slaby okres teraz jesli chodzi o samopoczucie. Pytanie mam - czy ktorejkolwiek z was lekarz zalecil branie malych dawek aspiryny?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Cudowne nowiny [emoji7] ja w przyszłym tyg muszę dzwonić się umówićJa biorę acard. Kiedyś mama ginekolog pisała artykuł, że acard jest polecany w ciąży a nawet podczas starań.
Dziewczyny dziś miałam badania prenatalne pierwszego trymestru. Wszystko jest super wg USG. Czekam jeszcze na opis wraz z testem pappa. Mój bobas ma już 5,5 cm. Dziś zaczynam 13 tydzień. Tak się cieszęmdłości po mału odpuszczają. Mam tylko wieczorem ale już nie takie silne. Muszę jeść często a mało i wtedy lepiej z mdłościami. Jeszcze ten okropny posmak w ustach mam ale on raczej nie zniknie.