kinga_z1
Fanka BB :)
Dziewczynki czytam Was codziennie ale nie mam ani nic mądrego do napisania a i samopoczucie kiepskie, zdrówko siadło, już jest dużo lepiej został mi tylko nos w niedyspozycji
A propos nosa to jakiś czas temu któraś pisała że sudafed jest "dziewczynkowy"?? Używam co prawda innego sprayu ale substancje czynna ma identyczną z resztą chyba jak każdy spray do nosa. Ale bez tego nie jestem w stanie oddychać
poza tym w tym cyklu suplementuje się Wit B6 bo ostatnie cykle faza lutealna 10 dniowa była. Wiem że Wit B6 to raczej też na dziewuszke (choć za radą Imamy że nie do końca to wzielam) ale zobaczę ten cykl czy pomoże jak nie to odstawie. Boję się że jeśli nawet zajde to zaraz poronie. Mam duphaston 2 opak jeszcze po ciąży z córką więc może będę brała zaraz po owu w cyklu starankowym co Wy na to? Co prawda styczeń jeszcze trochę ale ja już muszę mieć plan i wiedzieć co robić
Imama, odnośnie Twojej wizyty ostatniej u gin. Jak to nie było nie widać? Tzn.ze dzidzia odwracala się pupą czy nie było widać siusiaka? No dajesz mi jeszcze nadzieję w planowanie
Kitqa, z tym mobbingiem w pracy jak ja Cię rozumiem... dlatego albo kolejna ciąża albo zmiana pracy bo tam wracać nie chce nigdy!
Zonami, potwierdzam słowa dziewczyn- pozytyw na teście owu przed @ to ciąża
też tak mialam
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Imama, odnośnie Twojej wizyty ostatniej u gin. Jak to nie było nie widać? Tzn.ze dzidzia odwracala się pupą czy nie było widać siusiaka? No dajesz mi jeszcze nadzieję w planowanie
Kitqa, z tym mobbingiem w pracy jak ja Cię rozumiem... dlatego albo kolejna ciąża albo zmiana pracy bo tam wracać nie chce nigdy!
Zonami, potwierdzam słowa dziewczyn- pozytyw na teście owu przed @ to ciąża
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom