Elodia
Fanka BB :)
Aaa no tak. Ciutle wyzsza tylko jestem. Buuu a sąsiad ś.p. mial ponad 180 cm to myslalam ze po nimMasz wzrost zblizony do ojca
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aaa no tak. Ciutle wyzsza tylko jestem. Buuu a sąsiad ś.p. mial ponad 180 cm to myslalam ze po nimMasz wzrost zblizony do ojca
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

W telefonie tez nie umiem, tylko na kompie.Dziewczynki ja ma takie pytanie jak ja mogę dodać zdjęcie tu gdzie piszemy?![]()
Ja wszystko robię na tel i nie chce mi sie otwierać laptopaW telefonie tez nie umiem, tylko na kompie.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Jak cytujesz wiadomosc lub piszesz posta ale nie w szybkiej odpowiedzi tylko normalnie (w aplikacjitak jest) to pod spodem masz kilka ikonek. Druga od lewej służy do wybrania zdjęcia. Jak wybierzesz zdjecie w gornym prawym rogu klikasz send a potem juz wiadomosc wysylasz.Dziewczynki ja ma takie pytanie jak ja mogę dodać zdjęcie tu gdzie piszemy?![]()
Dzięki :-) teraz aby mam po weekendzie dzwonic i na prenatal e się umawiać bo mi dala numer tam gdzie mam sie umowic a na nastepnej wizycie mi skierowanie wypisze i nie bede placic za nic. A te prenatalne to jak wygladaja...usg 3d czy co?Dziewczyny gratuluję udanych wizyt![]()