Junka
Zaangażowana w BB
Ja też mogę wpaść ale uprzedzam wezmę duża miskę![]()
Zapraszam Kochana starczy dla nas wszystkich w największym garnku gotowałam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mogę wpaść ale uprzedzam wezmę duża miskę![]()
Witamy i gratulacje [emoji4]Czesc.
Chcialabym niesmialo przylaczyc do grupy lipcowek.
Czekamy na trzecie malenstwo ( cicha nadzieja na siostre dla chlopakow).
Termin z ostatniej @ 24 lipiec,ale z uwagi,ze moje dzieci zawsze rodza sie przed terminem (1-wszy 38 tyg,2-gi 35 tyg) to pewnie urodze gdzies z poczatku lub srodku miesiaca. Pozdrawiam wszystkie oczekujace Mamusie![]()
Super! Gratulacje[emoji3]Jestem po wizycie, mamy serduszko i 13 mm. Termin porodu 08.07.2018Za trzy tygodnie nastepna wizyta a za 4 tygodnie badania genetyczne. No i dalej moge pracowac, a to super wiadomosc
Karta ciazy ma rozowy kolor-moze to znak, ze bedzie dziewczynka? Z Synkiem dostalam zielono-niebieska.
Wiyaj :-) to będziesz miała wesołą gromadkę :-) spokojnej i nudnej ciąży życzę :-)Czesc.
Termin z ostatniej @ 24 lipiec,ale z uwagi,ze moje dzieci zawsze rodza sie przed terminem (1-wszy 38 tyg,2-gi 35 tyg) to pewnie urodze gdzies z poczatku lub srodku miesiaca. Pozdrawiam wszystkie oczekujace Mamusie![]()
Jak sie tak martwisz to jedz! Ale nie ma co patrzec na cycki, ponoc noga jednego dnia przestac bolec a potem znowu zaczynaja. Tylko te bole warto sprawdzic. Trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze!Dziewczyny od paru dni mialam tylko lekkie mdłości, ale piersi że tak powiem "sflaczaly " trochę mnie zmartwil ten fakt bo przy utracie Maciusia to był właśnie pierwszy objaw który wtedy myślałam że nie wróży nic złego , może i to czysty przypadek niewiem sama ...a dziś doszły mi tak jakby bóle miesoaczkowe tylko tak jakby z podwójną siłą strasznie się boję narzeczony mówi żebyśmy pojechali na IP tak strasznie się boję....![]()
Witaj i gratuluje[emoji5]Czesc.