Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja wczoraj wieczorem przed zaśnięciem złapałam dołka. Zaczęły mi dziwne myśli wpadać do głowy, że ja chyba zwariowałam, po co mi to wszystko, znów poród, pieluchy, wstawanie i bunty 2-latka, a teraz już mam tak dobrze z odchowanym 7 latkiem. Oczywiście rano wstałam znów szczęśliwa, że będę mieć maleństwo. To chyba hormony jednakW pierwszej ciąży też tak miałam. Zresztą ciężko mi się oswoić z tą myślą, nie byłam jeszcze u lekarza więc to mi się wydaje takie nierealne.
Dziewczyny! Mój mąż jest w pracy do 22. Przed chwilą zadzwonił i powiedział że jak wróci to mam być spakowana na tydzień i mnie gdzieś zabiera. Musiałam się pochwalićTakże mogę sie nie odzywac długo bo nie wiem jak tam będzie z internetem.
Zobacz załącznik 830482
@zaczarowanaKicia idąc za Twoim przykładem też zrobiłam potwierdzenie ciąży testem owu. W sumie to co bym z nim robiła,leżałby z rok w szafce hehe.No i wyszło tak jak mówiłaś,pierwsza krecha dużo ciemniejsza niż druga.
Ja tez z lipca, wiec moze bedzie urodzinowy prezent. Starszak z sierpnia, a Mlody z wrzesnia. Tylko tata daleko, bo ze stycznia![]()
Heh, mam podobnie. Obudzilam sie po 4 na siku i koniec spania. Wnet musze wstawac bo na badania jade, w dzien jak zombie przy dzieciakach bede [emoji23]O i pospanewstałam siku o 3:30 i od tej pory tylko przewalam się na łóżku. Mąż zaraz wybywa do pracy to zagarnę całe łóżko i kołdrę dla siebie i może jeszcze trochę odeśpię
W nocy wstaje siku około 3 razy i za każdym razem mam problem z ponownym uśnięciem. Dobrze, że w dzień nie mam żadnych obowiązków to mogę wtedy nadrobić
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)