Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czyli już po stresieWitam się poniedziałkowoU mnie sypie śnieg od rana
Już jest biało. Rodzice wczoraj byli zaskoczeni ale się cieszą
To samo babcie
A siostrzenica już nawet dała swoją pozytywkę misia groszkowi i całusa w brzuch [emoji7]
Mój tata to już cały szczęśliwy bo liczy, że w końcu będzie chłopak w rodzinieCzyli już po stresierodzice szczęśliwi, a dopiero będą szczęśliwi jak dzidziuś zobaczą, oszaleja na punkcie dziecka
![]()
Hehe mój teściu jak jeszcze nie wiedziałam co będzie to kg kupował mi ogórki kiszone żebym jadła, na szczęście miałam na nie wielka ochotę, i chłopak się urodził, jak ja rodziła to na 15 porodów tego dnia jeden chłopak się urodził, mój synek, a teraz to naprawdę mi obojętnie co będzie tylko zdrowe, zresztą w pierwszej ciąży też tak miałam, fajnie by było mieć Parker, ale drugi syn też super wydaje mi się że rodzeństwo jednej płci w dorosłości się lepiej dogaduje ale to tylko moje odczucia bo sama mam tylko siostreMój tata to już cały szczęśliwy bo liczy, że w końcu będzie chłopak w rodzinieNie chciałam go już martwić, że dowie się dopiero w lipcu bo nie chcemy poznać płci
![]()
Mnie to też obojętne, byle było zdrowe. Zawsze miałam parcie na córkę a jak już zaszłam w ciążę to zrobiło mi się to obojętne.Hehe mój teściu jak jeszcze nie wiedziałam co będzie to kg kupował mi ogórki kiszone żebym jadła, na szczęście miałam na nie wielka ochotę, i chłopak się urodził, jak ja rodziła to na 15 porodów tego dnia jeden chłopak się urodził, mój synek, a teraz to naprawdę mi obojętnie co będzie tylko zdrowe, zresztą w pierwszej ciąży też tak miałam, fajnie by było mieć Parker, ale drugi syn też super wydaje mi się że rodzeństwo jednej płci w dorosłości się lepiej dogaduje ale to tylko moje odczucia bo sama mam tylko siostre
Dokładnie najważniejsze żeby wszystko było Dobrze i urodziło się zdroweMnie to też obojętne, byle było zdrowe. Zawsze miałam parcie na córkę a jak już zaszłam w ciążę to zrobiło mi się to obojętne.