• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

Moja znajoma z kolei jest z typu solarek, operacji plastycznych itd i ona uważa ze jak jakiś facet nie jest nia zainteresowany to jest pedałem [emoji14]

O jezu....jak ja takich sztucznych plastików zakochanych w sobie samym nie trawię.....solara platynowy blond cyce stworzonw przez chirurga....sam plastik fee.....

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Pocieszę Cię, że ja mam jeszcze gorzej. Zostałam zwolniona 30.10 i mam wypowiedzenie do 30.11 i muszę spotkać się z szefem (a nie jest to miły i przyjazny typ) i uświadomić go, że może sobie to wypowiedzenie do niszczarki wrzucić. Czekam tylko na jutrzejszą wizytę u lekarza, bo potrzebuję zaświadczenia o ciąży, a potem muszę się z nim spotkać. Stresuję się strasznie :(
Wystarczy że pieprzysz mu zwolnienie i kartę ciozy na biurku nawed nie musisz z nim rozmawiac musi przedłużyć Ci umowę do rozwiązania ja tak zrobiłam żeby się nie stresować rozmowa chroni Cię kodeks pracy

Zauwazylam ze w aplikacji suwaczek z corka mi sie dopiero po trzech dniach zaktualizowal. Wiec zapewne tak samo jest z ciążowymi że same po kilku dniach się aktualizują. To taki maly wynik obserwacji.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

@Sesil trzymam mocno kciuki abyś została z nami! Ale chyba się udało... na pewno! Czekamy na dobre wieści po 2 teście [emoji4]
A u mnie mąż od razu wiedział bo razem po dniach płodnych liczyliśmy kiedy będę mogła zrobić test [emoji4] moja rodzina już wie a od strony męża ogłosimy 6.09 w Mikołajki chyba że nie wytrzymamy, na razie czekam.na wizytę u lekarza rodzinnego a później u ginekologa :)

@olaaa7 to już masz z głowy, no i super postawa dyrektora :) nic tylko się cieszyć [emoji4]

@Elidia nawet się nie chce komentować tej Twojej koleżanki, masakra co takie dziewczyny mają w głowie...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Czujecie ale się wkurzyłam, powiedziałam w moim dziale o ciąży, nie minęły 2 godziny a M do mnie dzwoni (bo właśnie skończył pracę) że jego była już wie i napisała mu gratulacje :realmad: Przypomnę tym, które nie wiedzą, że była żona M pracowała do niedawna dwa pokoje obok mnie. Czujecie takie coś? Ja wszystko rozumiem ale bez przegięć, niech się k***a zajmą ludzie sobą a nie plotkowaniem :realmad:
Ale wracam z takim fantastycznych humorem od dyrektora, że mnie zaraz rozniesie :DLedwo weszłam a on do mnie "ja już wszystko wiem" :szok: Przechodził koło pokoju kierowniczki jak jej przekazywałam wiadomość o ciąży i słyszał jak piszczały :p Powiedział, że nie mam się czym martwić, że jak wrócę z macierzyńskiego to dostane normalnie następną umowę, ale dla upewnienia się zawołał kadrową i razem wymyślili, że najlepiej będzie po prostu zmienić warunki mojej umowy i przerobić ja na czas nieokreślony :D Powiedział, że skoro pomagamy innym (pracuję w MOPSie) to czemu mamy swoim nie pomagać. Kurcze najlepszy dyrektor jakiego poznałam :-) :) kamień z serca i ulga nie do opisania :D Jejku jak się cieszę :biggrin2:

O kurde ale suuuper :))) no na prawdę mega się zachował bardzo się cieszę:) . A ludzie no właśnie...tak to już jest tych " życzliwych " nigdzie nigdy niezabraknie...:/ dobrze , ze już tam nie pracuje bo pewnie by przyszła do Ciebie .. A z drugiej strony i dobrze niech wie że jesteście szczęśliwi i na " pieczątkę " jest i wasz Groszek :) wy pekacie że szczęścia a Ona że złości haha

@ObllannkaaaOoo ta koleżanka to typ wiecznej singielki która lubi sobie w subtelny sposób zakpić sobie z sob ktore są w zwiazkach i na kazdym kroku podkresla jaka to ona niezalezna i ze sex jej do życia niepotrzwbny. Kurna jak można nie lubić seksu?!

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

@ObllannkaaaOoo ta koleżanka to typ wiecznej singielki która lubi sobie w subtelny sposób zakpić sobie z sob ktore są w zwiazkach i na kazdym kroku podkresla jaka to ona niezalezna i ze sex jej do życia niepotrzwbny. Kurna jak można nie lubić seksu?!

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Masakra ciekawe czy tak po 40tce bez dzieci męża też będzie taką super singielka, aż szkoda słów [emoji16][emoji6]

A z seksem nie wie co traci hahaha

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry