reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mialyscie tak moze ? dzis mialam malutka plamke blado rozwa nawkladce :(
A nie powinna$ mieć wlasnie teraz kolejnej @? Ponoć takie plamienie jednorazowe nawet występuje w zrowej ciąży często w dniach w ktorych powinna kolejna @ wystąpić.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
O o o ja dzisiaj się kiepsko czuję. Ale to chyba z powodu nadmiernego grzania w mieszkaniu. W nocy temperatura spadla do +1 i poodkręcalam wszystkie grzejniki na maksa bo mi zimno bylo i to byl moj blad bo mnie aż przez tą garówę mdli :-/ teraz na chwile okna pootwieralam bo tak nahajcowane w mieszkaniu że szok.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Oj kto pali w ciazy??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oj Ola Ola.....hpv Ci w głowie xD

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Haha no widzisz :p

Powiedziałam przed chwila szefowi o ciazy zaskoczył mnie normalnie bardzo się ucieszył przytulił pogratulował powiedział ze się cieszy i ma nadzieje ze ich nie zostawię
Co za ulga ... jeszcze tylko rodzice zostalo

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Super! :) Jeden stres z głowy, bardzo się cieszę, bo sama to wczoraj przeżywałam :) Rodzice na pewno też się ucieszą :)

Moja tez właśnie jest taka zwyczajna. I tez jest taki jasno różowy paseczek u góry.

w57vpc0z8kh81mb5.png
Ja mam taki różowy paseczek z boku :)

Powiedziałam przed chwila szefowi o ciazy zaskoczył mnie normalnie bardzo się ucieszył przytulił pogratulował powiedział ze się cieszy i ma nadzieje ze ich nie zostawię
Co za ulga ... jeszcze tylko rodzice zostalo

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To nie pozostaje nic tylko się cieszyć z takiego szefa :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

W oczekiwaniu na cud :)
Cześć dziewczyny, witam się z Wami to po pierwsze [emoji5] Po drugie dzielę się swoim szczęściem. Wczoraj potwierdzonym na wizycie u gina. Termin ostatniej miesiączki 19.10, pierwszy test i dwie kreseczki 22.11. Tak więc jest piąty tydzień. Termin wyznaczony na 26 lipca [emoji4]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny, witam się z Wami to po pierwsze [emoji5] Po drugie dzielę się swoim szczęściem. Wczoraj potwierdzonym na wizycie u gina. Termin ostatniej miesiączki 19.10, pierwszy test i dwie kreseczki 22.11. Tak więc jest piąty tydzień. Termin wyznaczony na 26 lipca [emoji4]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Witam :-) gratuluję ciąży :-) to twoje pierwsze dziecko?

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Do góry