Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
A smakuje to jak normalne piwo czy jakos inaczej?
![]()
![]()
Normalnie piwo bez alkoholu becks sprubuj Ja lubie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A smakuje to jak normalne piwo czy jakos inaczej?
![]()
![]()
Polec jakieś fajne ciachomuszę zrobic na urodzinki mamy.. będe robiła na pewno pavlove, roladę bezową, sernik rosa i chyba torst czekoladowy... potrzebne jeszcze jedno ale takie które robi sie na większej blaszce. Lesny mech odpada bo mama nie lubi szpinaku, kolejny sernik tez nie za bardzo... malinowa chmurka byłaby ok ale znowu beza to nie za bardzo, poza tym to przepis tez na mniejszą blaszkę jednak.
Bardziej jak taka lemoniada. Sama wypiłam ostatnio takieA smakuje to jak normalne piwo czy jakos inaczej?
![]()
![]()
Polec jakieś fajne ciachomuszę zrobic na urodzinki mamy.. będe robiła na pewno pavlove, roladę bezową, sernik rosa i chyba torst czekoladowy... potrzebne jeszcze jedno ale takie które robi sie na większej blaszce. Lesny mech odpada bo mama nie lubi szpinaku, kolejny sernik tez nie za bardzo... malinowa chmurka byłaby ok ale znowu beza to nie za bardzo, poza tym to przepis tez na mniejszą blaszkę jednak.
6 ciast...???ile będzie gości??
![]()
No ja właśnie muszę zrobić takie, żeby dla każdego starczyło z każdego ciasta.no będzie ponad 20 osób a dodatkowo mama zawsze kazdemu musi dac wałówę do domu..Ja naliczyłam 5 ciasta poza tym niektóre np pavlova czy tez tort robi sie w tortownicach więc nie wiem czy wystarczy dla kazdego..
Tort ja zamawiam w cukierni zawsze bo nie umiem robic dobrego tortuMnie też czeka pieczenie ciast bo w sobotę 50tka mamyPlanuję zrobić jedno z galaretką i jabłkami i kremem budyniowym, chodzi za mną rafaello i jakiś tort trzeba będzie ogarnąć
![]()
Polecam tez te![]()
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom