reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

1511959030-31edd71366835d13-aaaaaa.jpeg
mój rodzynek termin 29.07 5t3d

reklama
redavecad a ile masz j z dzieci? I czy wszystkie twoje ciążę były z pasem, moja to druga ciąża a w pierwszej miałam krążek od 19 tyg a urodziłam 35/36 nie dało rady dużej przytrzymać

Mój wtorki i czwartki, a akurat 3 wizyta wypadnie mi tym tygodniu świątecznym i zastanawiam się czy w czwartek po świętach będzie przyjmował, mam nadzieję :) Swoją drogą to wolałabym, żeby udało się tą wizytę załatwić jeszcze przed świętami :)
Dziewczyny czujecie to, najpiękniejsze święta [emoji173] przynajmniej dla mnie ale myślę, że dla Was też :)
Oj dla nas to samo [emoji4] mimo że rodzinnie jak zawsze to z moim cudownym facetem 2 święta razem i z naszym maleństwem w brzuszku to najlepsze święta jakie spędzę [emoji7][emoji7][emoji7]

w57vpc0z8kh81mb5.png

Oby, nigdzie nie ma takiego pecha jak u czerwcówek :-( przesledzilam wiekszosc wątków i tam sporadycznie się poronienia pojawialy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
A mnie się wydaje że też są tylko niekoniecznie się tym dzieła. Poprostu przestają się udzielać. Moja znajoma z styczniowek miała mieć też kolejne w lipcu jak my teraz i dupa. Zresztą sporo mam zaczyna się udzielać na forach po 13-14 tyg.

reklama
Do góry