Elodia
Fanka BB :)
HahahahhahahaMnie się nigdy pieniądze nie trzymają...
To chyba już choroba społeczna jest haha

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HahahahhahahaMnie się nigdy pieniądze nie trzymają...
M mi mowi tak...jakby byl chlopak to plus tego taki ze czesac dlugo nie trzeba xD a jak bedzie dziewczynka to Ty bedziesz czesała xD i gitara.co to za różnica ! Według mnie czy był by chłopak czy dziewczyna to i tak sytuacja była by ta sama, a tu miał po prostu pretekst do takiego zachowania ! :\
Ja w sumie też nie narzekam, ale gdyby nie jakieś nagrody i dodatki to byłoby marnie![]()
A będziesz kupować nowy wózek czy raczej po allegro/olx itp poszukasz? Bo ja jak patrzę na ceny wózkow to az wlos jezy sie na glowie i raczej skorzystamy z allegro albo olx.Niestety ceny wszystkiego są bardzo wysokie, zaczynając od podstawowych produktów spożywczych po produkty dla dzieci. Ja to bym musiała wydać całą wypłatę i jeszcze by mi brakło żeby kupić upatrzony wózek![]()
Ja póki co nie planuję L4, chcę jeszcze w lutym wziąć 2 tygodnie urlopu, żeby dostać jeszcze wczasy pod gruszą, nie majątek ale zawsze jakiś groszNa L4 teraz wszelkie premie za frekwencję idą się pier*olić do kąta :-) zostają mi dodatki świąteczne i na wyprawkę szkolną :-) no i 500+ od lipca albo sierpnia. Jak tylko urodze to pojade z M skladac wniosek na 500+. Zawsze to dodatkowy zastrzyk gotówki na pieluchy i ciuszki dla malucha na początku. A na poczatku tych pieluch to okrutnie duzo schodzi. Jedna paczka czasami na tydzien ledwo starcza.
![]()
![]()
Ja zawsze chciałam nowy wózek, taki max do 2 tys chociaż to strasznie dużoA będziesz kupować nowy wózek czy raczej po allegro/olx itp poszukasz? Bo ja jak patrzę na ceny wózkow to az wlos jezy sie na glowie i raczej skorzystamy z allegro albo olx.
![]()
![]()
M mi mowi tak...jakby byl chlopak to plus tego taki ze czesac dlugo nie trzeba xD a jak bedzie dziewczynka to Ty bedziesz czesała xD i gitara.
![]()
![]()
Ja zawsze chciałam nowy wózek, taki max do 2 tys chociaż to strasznie dużoM oczywiście twierdzi, że lepiej używany, musimy to przedyskutować jeszcze. Może trafi się jakiś w fajnym stanie i dobrej cenie
![]()
Pociesze Cie tym że w mojej firmie nie mam wczasów pod gruszą :-) na szczęście M u siebie ma tak ze w sierpniu jak wezmie ojcowski na poczatku a potem dlugo wypoczynkowy ciagiem tak ze caly sierpien bedzie z nami to dostanie tą dodatkową kase i bedzie super.A ja..... wyplata lipna,cale szczescie że M dorwal nieco lepiej platną. I teraz w koncu odbijamy się od dna. Najwazneijsze ze na ślub kasa odlozona i schowana w sejfie domowy i twgo nie ruszamy bo ta kasa na ślub to rzecz święta :-)Ja póki co nie planuję L4, chcę jeszcze w lutym wziąć 2 tygodnie urlopu, żeby dostać jeszcze wczasy pod gruszą, nie majątek ale zawsze jakiś grosz![]()
Ja mysle ze warto poszukac najpierw wśród używanych, bo zawsze jakas okazja się trafi i wózek będzie w stanie prawie jak nowym. A dopiero jakby się nic interesujacego uzywanego nie znalazlo to wtedy szukac nówki sztuki. No bo widzisz,2 tysiace na wozek to sporo chociaz oczywiscie mozna zawsze na raty wziac :-) ale ja np chcw trójkołowy a tw są o wiele drozsze od czterokolowych. A na olx czasami trafi sie wozek prawie jak nowy za 500 czy do 1000 zl.Ja zawsze chciałam nowy wózek, taki max do 2 tys chociaż to strasznie dużoM oczywiście twierdzi, że lepiej używany, musimy to przedyskutować jeszcze. Może trafi się jakiś w fajnym stanie i dobrej cenie
![]()