reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

To ja sama w domu farbuję. Chyba na $więta po wizycie sobie farbke lupie i odświeze wlosy bo mam juz ok centymetr odrostów :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ja tez mam już spory odrost, ale farbuje co 2 miesiące bo bym zbankrutowała wkoncu jak co miesiąc bym włosy robiła ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jedynie co to chciałabym się przerzucić na kawę Inkę bo teściowa mówi że mogłabym sobie kawe na te kilka miesięcy odpuścić i może poniekąd ma rację, ale coś nie mogę się przełamać do zbożowej kawy :(

@paulina1994 w sumie masz rację.. Co wizytę płacę nie małe pieniądze... Poza tym ona zna moją historię więc chyba wie że mogę nic ciężarną histeryczką [emoji14]

p19u3e3k66rinsit.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mam to samo [emoji4] ale myślę, że to rozumieją. Pierwsza ciąża i strata to wiadomo, że jest strach, że może nigdy nie będzie się mamą. Moja lekarka już z pamięci wpisuje datę OM [emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Ja jedynie co to chciałabym się przerzucić na kawę Inkę bo teściowa mówi że mogłabym sobie kawe na te kilka miesięcy odpuścić i może poniekąd ma rację, ale coś nie mogę się przełamać do zbożowej kawy :(

A mnie znowu od kawy odrzuciło. Herbaty w sumie zwykłej też. Piję tylko owocowa;)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Idę dziś dziewczyny do mojej ginekolog. Napisała mi rano że mam przyjść do niej :) będę spokojniejsza jak coś mi zapisze chyba.. Chociaż mój chłopak mówi że po ciąży to chyba lekomanką zostanę

p19u3e3kfxe7hnqz.png

27.06.17 Anastazja [*]

Jestem kłębkiem nerwów a mówiłam sobie że ta ciąża będzie spokojna.. Ale nie potrafię się nie przejmować, już zdążyłam się rozwyć jak dziecko :( bo na prawdę staram się robić wszystko by tym razem nie stracić dziecka :(

p19u3e3k66rinsit.png

27.06.17 Anastazja [*]

Hey doskonale cie rozumie bo w 1 ciąży tez miałam poronienie i niestety inaczej się nie da z 2 tez fiksowalam a nawet i teraz z 3 tez coś zaboli coś pociągnie to zaraz do lazienki i sprawdzam wkładkę najważniejsze to nie czytać w necie tylko słuchać lekarza bo ja czytałam to uwierz ze byłam jeden wielki kłębek stresu a tego nam jak NAJ MNIEJ :)

reklama
Ja tez mam już spory odrost, ale farbuje co 2 miesiące bo bym zbankrutowała wkoncu jak co miesiąc bym włosy robiła ;)

To ja wydaję 30zł na farbę. Srednio co półtora miesiąca. Ale tak sie zakochalam w moim rudym że nie do pomyślenia powrot do mojego mysiego ciemnego blondu :-/ nie lubie swojego naturalnego koloru włosów

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Do góry