• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

To mnie raczej wszyscy zapewniają, że w ciąży to rzadko kiedy są kontrole, a tym bardziej na chodzącym to jednak muszę uważać bo nie jest to takie oczywiste ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie tak myślałam, że jak mam zwolnienie w ciąży to mogę robić co chcę dlatego nie wierzyłam jak mi koleżanki mówiły, że też często mają kontrole no ale w tamtej ciąży miałam 1,5 zwolnienie i miałam dwie kontrole a teraz raptem byłam 3 tygodnie i już jedną miałam.

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Właśnie dzwoniłam do rodzinnego, niestety dziś wizyta o 14 a nie dam rady urwać się z pracy :(
No to miejmy nadzieję , że jutro na spokojnie to ogarniesz a od której jest Twój lekarz? Może zadzwonctam do przychodni i powiedz że kurde gdzieś się zapodzialo to skierowanie i czy na wizytę mogłabyś donieść że możesz pokazać kartę ciąży pewnie nie będą robili problemu a Ty nie będziesz się do jutra stresować:)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

No to miejmy nadzieję , że jutro na spokojnie to ogarniesz a od której jest Twój lekarz? Może zadzwonctam do przychodni i powiedz że kurde gdzieś się zapodzialo to skierowanie i czy na wizytę mogłabyś donieść że możesz pokazać kartę ciąży pewnie nie będą robili problemu a Ty nie będziesz się do jutra stresować:)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
To jest prywatny gabinet otwarty tylko wtedy kiedy przyjmuje lekarz tj. we wtorki i czwartki od 15:30. No nic jeśli nie znajdę w domu to jutro po pracy podjadę.

Ja właśnie tak myślałam, że jak mam zwolnienie w ciąży to mogę robić co chcę dlatego nie wierzyłam jak mi koleżanki mówiły, że też często mają kontrole no ale w tamtej ciąży miałam 1,5 zwolnienie i miałam dwie kontrole a teraz raptem byłam 3 tygodnie i już jedną miałam.

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Ja miałam zwolnienie od lekarza rodzinnego przez pierwszy tydzień a teraz mam od ginekologa u mnie wśród moich koleżanek jedna miała kontrole, która miała na L4 leżenie, u mnie w domu zawsze raczej ktoś jest więc pewnie by powiedział, że wyszłam do apteki, ale spotkanie z koleżankami z pracy sobie odpuściłam...

Dziewczyny, jak macie L4 chodzące to normalnie sobie chodzicie itp? Czy raczej staracie się być w domu ? Zapraszają mnie koleżanki z pracy na kawę i zastanawiam się czy jechać nie chciałabym jakoś szczególnie żeby do firmy dotarło, że na L4, a po koleżankach jeżdżę

Ja normalnie chodze. Dzis jade wlasnie do pracy bo musze cos odebrac od kolezanki. Ale ja mam prace niebezpieczna dla dziecka, wiec norma jest ze kazda z nas szybko idzie na l4.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry