reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziękuję! U mnie też było widać serduszko, termin z USG różni się o 1 dz z OM, więc w zasadzie to samo. Wszystko OK ogólnie :) wzruszyłam się i jednak kamień spadł mi z serca że wszystko ok...

Super to zdjęcie 3D! Jak z wizualizacji w naszych appkach!

Na pewno będzie serduszko!

Mleko krowie ogólnie nie jest wskazane, nie wpływa dobrze na organizm, więc myślę że możesz nie nadrabiać po prostu :) Albo jakieś roślinne pij.

OMG! Ja też mam nietolerancję i nienawidzę mleka i jeśli hormony potrafią zrobić z nami takie cuda że nagle masz ochotę na mleko to oficjalnie własnie wymiękłam :-) :)

U mnie też dość męska branża, ale ty to w ogóle jesteś rodzynkiem :)

Oby! W sumie należy się tylko cieszyć :)

:szok::szok::szok: niezłe shoty :-D

Hahahahah :biggrin2: ja też sobie wczoraj przed samym spaniem przypomniałam, że owszem, prezent jest przyszykowany, ale nie zaniosłam do pokoju młodego :dry:

To mamy identyczne terminy:tak:

hahahahhaha :D ubawiłam się :-D ale coś w tym jest!:-D

Hmmmm ciekawe jaki :evil:

Hhahaah no tak!

100 lat! Spokojnej ciąży i lekkiego porodu! ;-) ;)

...zależy jak dobrze znasz te koleżanki. Ja mam w pracy 3-4 którym ogólnie ufam więc raczej by nie skomentowały tego niefajnie..

---------------------------

Jak już pisałam wczorajsza wizyta pozytywna, serduszko biło, termin o 1 dz różnicy w porównaniu do OM. Jakaś jestem spokojniejsza. Dzisiaj powiemy synkowi, szukalam wczoraj jakichś neutralnych skarpetek, bucikow, ale jakieś smutne i szare wszystkie były, więc w końcu kupiłam smoczek :) a on dzisiaj rano całą drogę mnie męczył jak bardzo chce mieć rodzeństwo :tak:

Just me dziękuję :*

reklama
super że wszystko dobrze :) a oprócz duphastonu bierzesz też luteinę ?
Ja na początku miałam luteinę a później zaczęłam brać duphaston ale nie wiedziałam, że mam nie brać już luteiny i przez jakiś tydzień brałam i jedno i drugie. Na wizycie lekarka mi powiedziała, że to to samo - progesteron i bezsensu brać i jedno i drugie i zostałam przy samym duphastonie w zwiększonej dawce :)

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Ja na początku miałam luteinę a później zaczęłam brać duphaston ale nie wiedziałam, że mam nie brać już luteiny i przez jakiś tydzień brałam i jedno i drugie. Na wizycie lekarka mi powiedziała, że to to samo - progesteron i bezsensu brać i jedno i drugie i zostałam przy samym duphastonie w zwiększonej dawce :)

oar8qqmzxfkhrczb.png

Teraz po powrocie do domu zhodnie z przewidywaniami na wkladce byla aby malusienka kropeczka beżowa. Czyli plamienie i tak się zmniejsza. Pojawia sie jedynie jak chodze tak że od teraz duzo lezenia. Przez kilka dni bede wstawala jedynie do kibelka i uszykowac młodą do szkoły.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Bylam tylko na moment w sklepie po pare rzeczy na obiad. Wrocilam a tu na wkladce dwa gluty sluzu bezowego. Ale mniej niz bylo rano po wizycie w piekarni. Jak to sie do wieczora jeszcze raz powtórzy to na izbe jade. Wyraznie widze ze to brudzenie (plamieniem tego nie nazwę bo tylko dwa razy i to tylko na wkladce sie pokazalo) tylko sie dzisiaj pokazalo jak chodzilam. Jak leze to nic niepokojącego nie leci. Nie chcę tego stracic :-( moze to faktycznie tylko przez to że powinnam na dniach miec @. Gdyby to bylo plamienie to by mi chyba wiecej tego lecialo co? :-(

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Jakby to była krew słońce to myślę , że byłoby się czym martwić nie stracisz dzieciątka niemartw się, ale jak Cię uspokoji to to może podskocz na izbę i niech skontrolują , a moze przy okazji dadza jakąś luteine czy coś :) ale bez paniki choć wiem że łatwo się mówi bo sama drzalam jak plamilam

Teraz po powrocie do domu zhodnie z przewidywaniami na wkladce byla aby malusienka kropeczka beżowa. Czyli plamienie i tak się zmniejsza. Pojawia sie jedynie jak chodze tak że od teraz duzo lezenia. Przez kilka dni bede wstawala jedynie do kibelka i uszykowac młodą do szkoły.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
To leż jak najwięcej i się nie wysilaj :)

oar8qqmzxfkhrczb.png

Jakby to była krew słońce to myślę , że byłoby się czym martwić nie stracisz dzieciątka niemartw się, ale jak Cię uspokoji to to może podskocz na izbę i niech skontrolują , a moze przy okazji dadza jakąś luteine czy coś :) ale bez paniki choć wiem że łatwo się mówi bo sama drzalam jak plamilam
Dostałam dupka bo udalo mi sie na wizyte do mojej gin wkręcić :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Do góry