reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wy tu nie zagladacie do tematu ze zdjeciami to nowe dzisiejsze zdjecie wstawię i tu
1512587976-b60b55bb5d5046c1-aaaaaa.jpeg

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ale super [emoji4] rzeczywiście zaczyna przypominać małego człowieczka :) mam nadzieję, że nie długo i ja będę miała takie zdjęcie :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale super [emoji4] rzeczywiście zaczyna przypominać małego człowieczka :) mam nadzieję, że nie długo i ja będę miała takie zdjęcie :)

Bedziesz się tu niejednym zdjeciem chwalila :-) kurcze za miesiac to powoli sie jedna po drugiej zacznie chwalić płcią :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Dokładnie jeszcze trochę i powoli będą takie informacje docierać :)

Ja mam prenatalne 5 stycznia...to niby bedzie 12+1 tak że zobaczymy. Troche wczesnie ale wszystko zalezy od tego jak sie ulozy i czy dupką się nie wypnie podczas badania.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ja mam prenatalne 5 stycznia...to niby bedzie 12+1 tak że zobaczymy. Troche wczesnie ale wszystko zalezy od tego jak sie ulozy i czy dupką się nie wypnie podczas badania.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Moja koleżanka dowiedziała się dopiero w 16 tyg chodzimy do tego samego lekarza więc ja raczej nie nastawiam się na szybkie poznanie płci :)

Zjadłam kolację ! Pierogi z kapustą i grzybami do tego z zasmażką ! A miałam nie jeść nic ciężkostrawnego na noc ! Ale miałam już taką ochotę że musiałam :(

Zjadłam kolację ! Pierogi z kapustą i grzybami do tego z zasmażką ! A miałam nie jeść nic ciężkostrawnego na noc ! Ale miałam już taką ochotę że musiałam :(

Ja jadlam reszte makaronu z obiadu. I tez nastawiam sie na ciekawą noc hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Do góry