paulina1994
Fanka BB :)
Ale super [emoji4] rzeczywiście zaczyna przypominać małego człowieczkaWy tu nie zagladacie do tematu ze zdjeciami to nowe dzisiejsze zdjecie wstawię i tu![]()
![]()
![]()
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale super [emoji4] rzeczywiście zaczyna przypominać małego człowieczkaWy tu nie zagladacie do tematu ze zdjeciami to nowe dzisiejsze zdjecie wstawię i tu![]()
![]()
![]()
Wyślij jakiś link do tego segregatora, z chęcią zobaczę co to za cudo@Jola92 ja sobie sama musiałam zrobic prezent w postaci segregatora ciazowego mamy ginekolog![]()
Bedziesz się tu niejednym zdjeciem chwalila :-) kurcze za miesiac to powoli sie jedna po drugiej zacznie chwalić płcią :-)Ale super [emoji4] rzeczywiście zaczyna przypominać małego człowieczkamam nadzieję, że nie długo i ja będę miała takie zdjęcie
![]()
Dokładnie jeszcze trochę i powoli będą takie informacje docieraćBedziesz się tu niejednym zdjeciem chwalila :-) kurcze za miesiac to powoli sie jedna po drugiej zacznie chwalić płcią :-)
![]()
![]()
Ja mam prenatalne 5 stycznia...to niby bedzie 12+1 tak że zobaczymy. Troche wczesnie ale wszystko zalezy od tego jak sie ulozy i czy dupką się nie wypnie podczas badania.Dokładnie jeszcze trochę i powoli będą takie informacje docierać
Moja koleżanka dowiedziała się dopiero w 16 tyg chodzimy do tego samego lekarza więc ja raczej nie nastawiam się na szybkie poznanie płciJa mam prenatalne 5 stycznia...to niby bedzie 12+1 tak że zobaczymy. Troche wczesnie ale wszystko zalezy od tego jak sie ulozy i czy dupką się nie wypnie podczas badania.
![]()
![]()
Wczesniej to jest raczej strzelanie a nie oznaczanie płci :-)Moja koleżanka dowiedziała się dopiero w 16 tyg chodzimy do tego samego lekarza więc ja raczej nie nastawiam się na szybkie poznanie płci![]()
Ja jadlam reszte makaronu z obiadu. I tez nastawiam sie na ciekawą noc heheZjadłam kolację ! Pierogi z kapustą i grzybami do tego z zasmażką ! A miałam nie jeść nic ciężkostrawnego na noc ! Ale miałam już taką ochotę że musiałam![]()
W zasadzie tak bo mojej szwagierce jej ginekolog w 12 tyg powiedział, że będzie dziewczynka, a miesiąc później okazał się chłopczykiemWczesniej to jest raczej strzelanie a nie oznaczanie płci :-)
![]()
![]()